SPORT — 18 iunie 2015 at 12:24

Doi jucatori importanti au parasit-o pe Dunarea

by

In aceasta vara, toate eforturile celor ce conduc Dunarea Calarasi se indreapta catre echipa de fotbal. Din acest motiv au aparut zvonuri potrivit carora futsalul va fi desfiintat. Nimic mai fals. Elevii lui Marian Sotarca vor continua sa activeze in Liga I si in editia viitoare de campionat.
Sezonul se va relua la 27 iulie, iar antrenamentele calarasenilor vor debuta la 29 iunie. De la reunirea lotului vor absenta Lascu, plecat la United Galati, si Carstea, transferat la Concordia Chiajna. De asemenea, Movileanu si Moldoveanu si-au manifestat intentia de a lasa Dunarea pentru a evolua la Autobergamo Deva.

No Comments

  1. viorel ivanciu

    Am vorbit prea putin de acesti tineri valorosi, modesti care au obtinut in acest campionat un loc 4 care ar fi trebuit sa fie 2 , daca nu eram dezavantajati la ultimul meci de la Odorhei. Eu unul ma inclin in fata lor asa cum si ei au facut-o la finalul meciului catre noi , iar toata sala , ostila pana atunci, a aplaudat minute in sir. A fost un gest emotionant care te face sa uiti de tot ce a fost mai putin placut in tot anul. Pentru astfel de gesturi si pentru tot ce am realizat cu acest sport la Calarasi( vezi meciurile echipei nationale )-echipa de futsal are nevoie de sprijin pentru a se bate cu echipele care au aparut pe prima scena in liga 1 .Movileanu si Moldoveanu vor ramane la Calarasi dar lotul trebuie completat. Cine vine sa-si lege numele de aceata echipa ?Marian Sotarca a facut un lucru extraordinar la Calarasi – trebuie sa continue…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *