SPORT — 18 iunie 2015 at 10:14

Bogdan Tudor, tentat de o aventura la Modelu

by

Inainte Modelu este pe cale sa piarda noua jucatori in aceasta vara. Serban, Topor si Huzuneanu au decis sa nu mai evolueze sub comanda lui Jose Valeriu Petrescu, in vreme ce Dobre, Stanciu, Antoniev si Patrianca discuta deja cu Unirea Slobozia. Contractul lui Silviu Matei a expirat, la fel si cel al lui Alin Tene. Acesta din urma este dorit si la CSM Oltenita, in vreme ce Matei vrea un salariu bun, trecut in contract, pentru a nu avea supriza ca mai tarziu sa pateasca ca Sorin Dragnea, Nicolae Ionel sau Bogdan Topor.
Dunarea Calarasi intentioneaza sa intrerupa colaborarea cu Inainte Modelu si doreste sa-si directioneze jucatorii de care Ionel Ganea nu mai are nevoie catre CSM Oltenita. Cu toate acestea, Mourinho de Calarasi tanjeste dupa doi jucatori aflati sub contract cu gruparea „galben-albastra”. Primul este fundasul Nicusor Cainaru, iar al doilea este Bogdan Tudor, atacant la echipa de juniori republicani si golgheter al campionatului judetean de juniori A1 in urma cu doua sezoane, pe vremea cand evolua la Venus Independenta.
Ronaldinho de Coade pare si el tentat de o aventura la Inainte Modelu. Deja tatal sau a discutat cu Petrescu, iar tehnicianul a acceptat ca jucatorul sa se prezinte la doar doua antrenamente pe saptamana, in restul timpului fiind ocupat cu scoala. Bogdan Tudor e iute de picioare, chiar daca fuge inestetic. Are un creier rapid si este unul dintre cei mai onesti juniori de la Dunarea Calarasi. Este un baiat calm, foarte bine echilibrat in situatii dificile. Nu este un mare fotbalist, dar este un mare golgheter. Dar cel mai mult conteaza ca nu ignore scoala.
Un alt jucator dorit de Mourinho de Calarasi in aceasta vara este Cristian Chirita, de la Venus Independenta, numai ca oficialii Barcelonei de Calarasi ar vrea ca tanarul atacant al formatiei antrenate de catre Ilie Zeciu sa-si incerce mai intai norocul la Dunarea sau la CSM Oltenita, formatii la care ar putea creste in valoarea mult mai usor. De cand a fost promovat la prima echipa a celor de la Coade, Chirita s-a prezentat intotdeauna curajos ca un leu si a dat mereu tot ce a avut mai bun. Este inzestrat cu o mare abilitate, o smecherie aproape machiavelica. Are o nota de rautate, desi nu in sens fizic, si poseda acea totala rupere de ritm. In plus, are un fizic bun, inaltimea si configuratia unui atacant. A dat destule goluri pentru Independenta, chiar daca nu a castigat nici un trofeu cu aceasta echipa. S-ar putea ca mai tarziu lipsa de odihna si progres tehnic din aceasta perioada sa fie in defavoarea lui. De aceea trebuie lasat acum sa plece pentru ca peste ani nu va mai avea ocazia sa fie luat deoparte pentru a lucra pe plan tehnic.
 

No Comments

  1. Succes Bobo !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *