SPORT — 17 iunie 2015 at 12:27

Petrescu lamureste scandalul cu Serban si Topor

by

Inainte Modelu a incheiat sezonul 2014-2015 in Liga a 3-a pe locul sapte, nu inainte ca intre antrenorul Jose Valeriu Petrescu si o parte dintre jucatori sa izbucneasca un scandal monstruos. Tehnicianul a vorbit pe rand despre acuzele care i s-au adus.
Cearta cu Serban
„E adevarat, m-a facut pervers. Pentru ceea ce a facut la 1 aprilie la Hotel Calarasi, Dunarea trebuia sa-l amendeze. Daca nu s-a intamplat asta, nu e problema mea. Eu nu am vrut sa-l bat, nu l-am injurat, doar m-am dus spre el si i-am spus sa-i fie rusine. Nu ma asteptam ca tocmai el sa comenteze. L-am luat dupa mine peste tot pe unde am antrenat. Vreme de zece ani a fost mereu sub comanda mea. Ne-am despartit doar doi ani si jumatate, din vara lui 2012 pana la inceputul lui 2015. Am avut o iesire nervoasa la adresa lui pentru ca nu ma asteptam sa comenteze. El a facut scandal pentru ca se astepta ca si el sa comenteze. Cand a venit la Modelu nu mi l-a impus nimeni in echipa. Ma asteptam la mai mult din partea lui, mai ales la meciurile din deplasare.”
Plecarile de jucatori la Slobozia
„Dobre si Patrianca mai au contract cu noi inca un an. Nici nu intra in discutie sa plece de la Modelu. La fel si Bolat. Pe 6 iulie este reunirea lotului si trebuie sa se prezinte toti trei la pregatire. Antoniev este liber, dar la plecare am stabilit sa se intoarca la noi. Stanciu va merge la Slobozia, este jucatorul lor.”
Conflictul cu Topor
„Indidentul de la Hotel Calarasi a avut loc la 1 aprilie. In luna aprilie au primit banii pentru luna martie. Nu i-am amendat atunci. Au muncit, trebuia sa-i platesc. Nu eu am fost cel care le-a taiat salariile, ci conducerea clubului. Eu am facut un referat catre Consiliul de Administratie si conducerea a decis. Cei care au luat masurile puteau decide orice, nu este problema mea. Daca ne-ar fi data afara din hotel pe toti, nu stium cum am fi continuat activitatea la echipa. Topor nu a vrut sa faca ture dupa ce s-a certat cu Stavila si l-am trimis la vestiar. M-a mirat si reactia lui Topor. El stia ca trebuie sa plateasca pentru ceea ce a facut. Sincer, nici nu stiu ce mi-a zis atunci cand a avut loc incidentul. Eram atat de socat incat n-am auzit. Eu mi-am facut treaba cu el, am fost multumit de el. Este un copil pentru care am facut multe, eu l-am adus la Calarasi, dar si el si-a facut treaba. Pot spune ca ne-am ajutat reciproc, dar vine un moment in viata, mai ales in lumea sportului, cand trebuie sa te desparti de cei cu care ai lucrat.”
Amenzile aplicate lui Mircea Stefan si Sorin Ispas
„Totul s-a intamplat la un meci cu Mangalia. In minutul 9 a dat Mirel Condei gol. In minutul 15, Condei l-a faultat pe Ivasca la mijlocul terenului. Cei doi s-au certat un pic, ca intre fotbalisti. Ispas a venit si l-a lovit pe Ivasca in fata arbitrului. Normal, i-a dat rosu direct. In repriza a doua, cand aveam 2-0, golul al doilea l-a dat tot Mirel Condei, Mircea Stefan a fost faultat de un jucator de la Mangalia. S-a ridicat si l-a scuipat pe adversar. Incidentul s-a petrecut tot in fata arbitrului. E adevarat, i-am amendat pe amandoi cu cate 500 de lei”.
Relatia cu galeria Dunarii Calarasi
„Nu am prieteni in galeria Dunarii, poate doar cunostinte.”
Acuzele de blat la meciul cu Juventus Colentina, din turul campionatului
„Tutuianu si Nicodim au fost suspendati. Huzuneanu, desi era accidentat, a jucat, insa in minutul 35 l-am scos pentru ca nu mai putea. Am luat gol in minutul 38. Mai departe, s-au marcat golurile in minutele 70, 90+3 si 90+4. Ne-am dus la acel meci cu o singura rezerva.”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *