SPORT — 17 iunie 2015 at 15:44

„Capsunarii” ataca CAP Calarasi

by

Dupa numai un an in Liga Tractoristilor, Partizan Crivat s-a intors si ea in Categoria Remorca. Verdictul s-a dat aseara, atunci cand formatia lui Constantin Grecu nu a avut castig de cauza la contestatia pe care a formulat-o dupa jocul de la Dor Marunt, pe care l-au pierdut in teren cu scorul de 6-0.
Oficialul formatiei de pe malul Argesului sustine ca a avut un soc atunci cand a aflat din vocea presedintelui Doru Dinca – Motanu ca Partizan nu va putea lua parte nici macar la barajul ce se va disputa in compania ocupantelor locurilor doi din Categoria Remorca, Viitorul Curcani si Conpet Belciugatele. „Inainte de inceperea campionatului, in Adunarea Generala, am votat sistemul de retrogradare – promovare. In cazul in care campioana promoveaza in Liga a 3-a, retrogradeaza direct doar locul 16, iar locurile 14 si 15 merg la baraj. I-am aratat ordinea de zi cu propunerile de la acea vreme lui Dinca, dar el spune ca in Comitetul Executiv s-a hotarat altceva. N-am inteles cum e posibil ca deciziile Comitetului Executiv sa le schimbe pe cele ale Adunarii Generale si nici nu a stiut sa-mi spuna de ce nu ne-a adus la cunostinta acest lucru”, a declarat Grecu.
Viitorul celor de la Crivat este incert. „Nu stiu daca vom mai juca pentru ca nu are rost sa ne inscriem intr-o competitie in care nu se respecta regulamentele. Am stabilit ceva la inceputul campionatului si nu s-a respectat. Voi merge la Giurgiu si voi incerca sa ne inscriem acolo. Sper sa se poata acest lucru. La Calarasi nu are rost sa mai ramanem pentru ca nu sunt oameni de cuvant. Dinca s-a milogit de noi sa-l votam, a venit cu interventii politice, nu mai stia ce sa faca pentru a ne obtine voturile, iar acum fotbalul si echipele sunt calcate in picioare. Este mult mai grav decat pe vremea lui Cataros. Am aflat si noi ca vor sa-l puna pe Ivanciu secretar, pe cel mai mare hot”.

No Comments

  1. Cap calarasi =MAFIA

  2. Motanu a spus la echipele care i-l votează , ca o sa primească un rad de echipament si 3 mingii, dar pauza , ei au promovat pe cine au vrut si a decis cine retrogradează pe interese., SI SPANTOVUL ÎNCEARCĂ. TOT LA FEL SA SE ÎNSCRIE PE GIURGIU.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *