SPORT — 16 iunie 2015 at 20:55

Circul de la Dragos Voda a continuat la CAP

by

Sambata a fost macel la Dragos Voda. Evident, brigada de arbitri, supravegheata cu mare atentie de catre Marius Paun, nu a fost trasa la raspundere din moment ce si-a indeplinit misiunea. Comisia de Disciplina din cadrul CAP Calarasi a oferit bomba sezonului. George Brasoveanu si Daniel Deacu, de la Rapid Ulmeni, au fost eliminati de pe teren de catre arbitrul Cristian Andrei, dar nu au fost suspendati, ci au primit doar un avertisment. Despre sacntiuni pentru Silviu Moldoveanu nici nu poate fi vorba.
Click aici pentru continuarea articolului!

No Comments

  1. macel??? dar de meciul tur de ce nu ai scris nimic? iti spun io de ce nu ai scris…. pt ca cei de la dragos voda cand au fost macelariti nu au batut arbitru.

  2. Regulamentele nu au nicio valoare in fata comisiei de disciplina. Si dupa cum am observat cu totii nici in fata celor din AJF Calarasi. Totul se face in functie de interesele lor. Domnul Tache Ionescu cred ca se intoarce in mormant cand vede prostia si lipsa de bun simt la adresa oamenilor din fotbal din judet. Arbitrii batuti, jucatori care evolueaza pe fals (in Ialomita se depuncteaza folosirea unui jucator fara drept de joc), blaturi pe fata fara nicio rusine (Dragalina-Sarulesti, Fundulea-Dor Marunt, etc.). Arbitrii care nu au macar bunul simt sa invete regulamentele sau care pur si simplu nu-i intereseaza regulamentele. Si lucrurile pot continua in acest fel incat se poate scrie o carte ce se poate intitula „Prostia si coruptia din fotbalul calarasean”. Si ce mi se pare cel mai trist este dimensiunea prostiei acestor oameni.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *