SPORT — 14 iunie 2015 at 17:22

Final perfect! Caraion a fost batut la Dragos Voda

by

Ultima etapa a Ligii Tractoristilor nu a fost una linista. Ar fi fost chiar pacat sa se termine sezonul fara un scandal. Victoria Dragos Voda a invins pe Rapid Ulmeni cu scorul de 2-1 la capatul unei partide in care oaspetii au avut iesiri nervoase la adresa brigazii de arbitri alcatuita din Cristian Andrei, Cristian Caraion si Valentin Voinea.
Pentru rapidisti a fost un adevarat macel. Portarul Daniel Lazar a suferit o luxatie la unul dintre cele doua brate, iar atacantul Ibraim Penu s-a ales cu capul spart. Mai mult decat atat, trei jucatori au fost eliminati de pe teren. Deacu, Brasoveanu si Pili au vazut cartonasul rosu.
Cei de la Ulmeni s-au considerat dezavantajati de arbitri si au incercat sa-si faca dreptate singuri. „Centralul” Cristian Andrei a fost strans de gat, iar „asistentul” Cristian Caraion a primit un cot in figura. Se putea lasa cu urmari mult mai grave, dar Silviu Moldoveanu, antrenorul gazdelor, a intervenit la timp, l-a fugarit pe Tudose, de la Ulmeni, chiar l-a altoit, si spiritele s-au calmat.
La finalul jocului, circul a continuat. Caraion, vazandu-se in siguranta dupa ce a primit protectia gazdelor, a inceput sa-i injure ca la usa cortului pe oaspeti. Foarte bine! Sigur ca nu se va intampla nimic cu omul de incredere al lui Daniel Stefan – Gascanu, dar exista un semnal clar ca violenta nu se afla deloc intamplator pe o panta ascendenta.
Ca a fost sau ca nu a fost japca, nici nu mai conteaza. Nu trebuie sa planga nimeni de mila celor de la Ulmeni. Sa te mai iei de Silviu Moldoveanu cand toate echipele din Liga Tractoristilor l-au considerat cea mai buna varianta pentru Comitetul Executiv nu reprezinta altceva decat pierdere de timp. Ce s-a intamplat la Dragos Voda este imaginea perfecta a fotbalului calarasean. Liderul intra pe teren si fugareste adversarii, oaspetii dau vina pe arbitraj, apeleaza la violenta pentru a-si face dreptate, iar la final se plang ca au fost injurati de cel pe care tocmai l-au batut. Lasa ca va trece repede! Bine v-a facut!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *