SPORT — 13 iunie 2015 at 21:16

Zi neagra pentru Spantov si Stefan cel Mare

by

Va mai amintiti de Unirea Spantov, echipa aia cu pretentii de Liga Tractoristilor si teren de baschet? Da, sunt baietii aia care ar fi fost in stare sa ajunga pana la TAS daca nu se juca meciul cu Frasinet, baietii aia care au zis nasoale despre CAP Calarasi cand ei au ajuns sa fie pe primul loc datorita arbitrilor cu care Motanu, la fel cum facea Cataros, conduce fotbalul calarasean. Nu s-a schimbat nimic!
Spantovenii au facut galagie, s-a ajuns ca Mihai Gheorghe, secretosul AJF Calarasi, sa fie inlaturat din functie pentru ca n-a avut grija ca decizia de suspendare a terenului de la Spantov sa fie facuta publica si pana la urma s-a decis disputarea partidei cu pescarii de la Frasinet. Nu oriunde, ci la Dorobantu, unde a venit Florin Nitu – Camataru, de la Mostistea Ulmu, si a inceput sa arunce cu bere in jucatorii Spantovului.
A fost spectacol total. Au castigat cei de la Frasinet cu 4-3 si Unirea Spantov a ramas pe locul trei, fara nici o speranta la locul intai. Maine au loc jocurile ultimei etape. Liderul, AS Belciugatele, joaca acasa cu Plataresti. Curcani, ocupanta locului secund, se va deplasa la Frasinet, iar Spantovul merge la Nana.
Acum cateva saptamani am scris despre panaramele de la Stefan cel Mare, care au pierdut meciul de la Tamadau. S-a suparat George Danila, care e ceva sef pe la echipa aia, m-a sunat si mi-a zis ca nu e normal, m-a certat rau de tot. Foarte bine, dar vad ca n-am gresit deloc. Stefan cel Mare a pierdut cu 1-0 meciul de astazi, de la Galdau, si a reusit sa rateze promovarea directa in Liga Tractoristilor, acolo unde au patruns cei de la Unirea Dragalina.

No Comments

  1. salut, am jucat la 8 echipe, 3 din ele in Calarasi, am jucat si la Stefan cel Mare, poate ca era o vreme cand bataia facea parte din fotbal, dar cred ca Stefan e una din comunele in care sportul este respectat, in plus majoritatea jucatorilor sunt copii, ceea ce e foarte bine si in acelasi timp este urat sa se scrie despre ei ca sunt panarame, ei trebuie sa se gandeasc la alte lucruri.
    Cu astfel de comentarii nu faci decat sa le creezi o imagine precum aveam eu ca si jucator despre comune in care se practica jocul cu sabia la gat, inainte si dupa meci, precum Fundulea, Galbinasi sau Budesti, nu erau singurele cu siguranta.

  2. Adevărat,dar de ce nu mentionezi ca stefanul a avut 5 jucători lipsa..si ca primarul de la dragalina a fost acolo sa se asigure ca arbitri isi respecta intelegerea ???

  3. Cand pierzi pe mana ta e greu sa mai dai vina pe altcineva,a cui e vina ca Stefan cel Mare a avut 5 jucatori lipsa?Daca la un meci atat de decisiv, ai probleme de lot e clar ca e o problema…lasa ca poate le revin jucatorii cand incepe sezonul viitor in onoare pt ca de promovat nu prea se pune problema…cel mai mult ma bucur pt blatistii de la Spantov,au tot facut scandal ca se retrag daca nu joaca cu Frasinet incat credeau ca e nevoie doar sa te prezinti la meci,ca arbitrii vor face restul…adevaratele panarame nu sunt la Stefan cel Mare ci la Spantov!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *