SPORT — 13 iunie 2015 at 20:21

Echipele care merg la baraj se vor decide marti

by

Nu se putea termina sezonul 2014-2015 al Ligii Tractoristilor fara cateva rezultate previzibile. Crivat a invins pe Lehliu Gara cu 4-2 si a cedat „lanterna rosie” celor de la Pietroiu, care au retrogradat in Categoria Remorca. Dor Marunt a invins cu 4-3 la Fundulea si a scapat de orice emotie.
Acum, Ulmeni, Crivat si Dor Marunt sunt la mana celor din Comisia de Disciplina din cadrul CAP Calarasi, dar viitorul acestor formatii depinde si de FC Chitila, campioana Bucurestiului la fotbal. Marti este ziua decisiva. Marti se poate deschida sampania.
In acest moment, locul 13 este al celor de la Dor Marunt, cu 31 de puncte. Pozitia a 14-a apartine celor de la Ulmeni, cu 28 de puncte, iar pe 15 este Crivat, cu 25 de puncte. Numai ca marti seara, Comisia de Disciplina va judeca o contestatie a celor de la Crivat, formulata dupa meciul de la Dor Marunt. Daca aceasta va fi admisa, toate cele trei formatii vor ajunge la egalitate de puncte, moment in care diferenta se va face in urma meciurilor directe. In aceasta situatie, Rapid Ulmeni va fi echipa de pe locul 13, Crivat se va afla pe locul 14, iar Dor Marunt va trebui sa se multumeasca cu locul 15.
Tot marti se va afla in mod cert daca CSM Oltenita va mai avea nevoie sa joace meci de baraj pentru promovarea in Liga a 3-a. FC Chitila, adversarul ales de FRF, a anuntat prin vocea antrenorului Pavel Petrus nu echipa sa nu se va prezenta la baraj din motive financiare. Situatia este un pic confuza si nimeni nu are curaj sa se bucure pana cand nu se va face un anunt oficial de la Casa Fotbalului. Cert este ca Ulmeni, Dor Marunt si Crivat depind acum de Chitila. Daca Oltenita promoveaza, atunci Dor Marunt sau Ulmeni, in functie de ceea ce va decide Comisia de Disciplina, va scapa de retrogradare, iar Crivat va merge la baraj, in compania unui adversar din Categoria Remorca.
Liga Tractoristilor, etapa a 30-a, rezultate: Borcea – Oltenita 4-5, Roseti – Independenta 4-5, Crivat – Lehliu Gara 4-2, Fundulea – Dor Marunt 3-4, Ciocanesti – Radovanu 3-0, Manastirea – Gradistea 0-3, Dragos Voda – Ulmeni 2-1, Chirnogi – Pietroiu 17-1.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *