SPORT — 12 iunie 2015 at 15:06

"Meciul cu Portul a fost o reusita totala"

by

Unirea Manastirea a invins ieri cu 2-0 pe Portul Constanta, in meciul tur al barajului pentru calificarea la turneul zonal destinat juniorilor A1. Golurile formatiei antrenate de catre Gheorghe Stamelatos au fost reusite de catre Mihai Dumitru si Madalin Nicolae. Returul este programat maine dupa-amiaza, cu incepere de la ora 17:00, pe Litoral.
„Meciul cu Portul Constanta a fost o reusita totala. Tot stadionul a fost plin. Au venit multi antrenori din judet, interesati sa transfere jucatori de la noi. Am ratat foarte mult si am castigat doar cu 2-0. Adversarul a recunoscut ca am castigat in mod meritat. Nu am emotii in ceea ce priveste calificarea, dar sper sa avem parte de un arbitraj corect la Constanta”, a declarat Stamelatos.
Tehnicianul Unirii a inceput meciul in urmatoarea formula: Nicu – M. Nastase, Calciu, Marin, Anghel – Alexandru, I. Dumitru, Mocanasu, Nicolae – M. Dumitru, A. Nastase. Au mai intrat: I. Nicolae, F. Constantin, Dedu.

No Comments

  1. da bravo. se demonstreaza ca se poate

  2. acum 2 ani portul a eliminat dunarea ciocanesti iar apoi a iesit campioana nationala

  3. dom mitica

    Felicitari domnule profesor.Pacat ca autoritatile locale nu se implica mai mult pentru a motiva si a promova acesti copii.La grupa de juniori D ..care trebuia sa existe…nu s au gasit 30 de litri de motorina pt un amical la sarulesti cu toate ca acesti juniori campioni anul trecut au adus in jur de 6000 de lei din sponsorizari…probabil campania electorala de vara viitoare va schimba si treningurile(de data aceasta sa speram ca vor fi si de prezentare, nu doar de antrenament)..ca la adunatul laurilor toata suflarea e prezenta….bafta la retur copii.sa ne auzim cu bucurii

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *