SPORT — 12 iunie 2015 at 08:01

Mafia impinge Spantovul in lumea blaturilor

by

Saptamana trecuta, Unirea Spantov, prin vocea primarului Niki Gheorghescu, anunta si ameninta CAP Calarasi ca se retrage din Categoria Remorca in semn de respect fata de faptul ca terenul de baschet de la Tatina, acolo unde echipa isi desfasoara meciurile de pe teren propriu, a fost suspendat pana la finalul sezonului in urma incidentelor de la meciul cu Viitorul Curcani.
Viceprimarul Cornel Toma a iesit la atac. A maturat pe jos cu Gascanu, cu Motanu, cu Ivanciu si cu Solomon. Ar fi zis si ceva despre Nita Miron, dar s-au schimbat vremurile. Spunea ca nu isi doreste ca Unirea Spantov sa promoveze intr-un campionat plin de blaturi. Vai de noi! A fost o adevarata furtuna in fotbalul calarasean din cauza celor de la Spantov.
Pe Facebook a fost iures. „AJF Călărași face jocurile în ligile județene și își bate joc de echipele care activează in județ. Formaţia noastră nu a fost programată pentru meciul de astăzi cu Frăsinet și va pierde partida cu 0-3. Motivul? Ei bine, nu există un motiv clar, pur și simplu așa au vrut mai marii fotbalului călărășean, pardon, circului călărășean. Când faci publice și comunici hotărârile unei ședințe abia la 10 zile după aceasta și cu 2 zile înainte de jocul unei echipe direct implicate, dai dovadă de incompetenţă şi de lipsă de profesionalism. Dacă Unirea Spanţov avea meciul din etapa XXIV pe teren propriu, și nu în deplasare, și il disputa, neştiind că se află în stare de suspendare, ce se întâmpla?! La AJF Călărași e o mafie în toată regula. Jocurile se fac după cum dictează unii. AJF Călărași s-a temut ca nu cumva prin jocul rezultatelor din această etapă să ajungă Unirea Spanţov din nou pe primul loc. Așa că mai bine au gândit ei o soluție și ne-au eliminat direct. Au așteptat să vadă rezultatul meciului dintre Curcani și Belciugatele (2-1, gol Curcani din penalty acordat corect, în minutul 95), ca să poată judeca marți în funcție de acest scor. Conducătorii fotbalului călărășean și-au bătut joc de munca din cele 24 de etape a băieților noștri. AJF CĂLĂRAȘI=MAFIA”, a fost mesajul publicat pe contul de Facebook al celor de la Spantov. Evident, comentarii au existat si pe www.sportcalarasean.ro. Obositi-va si cititi doar cateva dintre ele:
– Un gascan si un motan a ajuns sa conducă fotbalul calarasean,si ivanciu o capusă a , ajuns sa ne manace.))))
– Dacă ivanciu a fost aditional prin santuri la spantov -curcani, cum a fost avansat si trecut observator imediat la belciugate-spantov?
sa nu uitii Gascane ca plangeai sa mănânci fripturi pe la noi aciraii ca o pisica,.daka echipa asta o sa mai fie sa nu mai vii niciodata observator tu si cu ivanciu. K o sa va rupem picioarele
AJF CL=MAFIA
Ce am retinut noi pana acum? Liga Tractoristilor este un campionat unde se fac multe blaturi. Ivanciu este o capusa. Gascanu plangea dupa fripturi pe la Spantov si daca mai indrazneste sa opreasca vreodata pe acolo va pleca acasa cu picioarele rupte. AJF Calarasi este Mafia. Asa spun cei de la Spantov. Si ce face Mafia? Mafia, dupa cum este denumit CAP Calarasi, dispune rejucarea meciului cu Frasinet. Iar Spantov accepta sa joace. Nu mai este nimeni suparat ca Unirea ar putea promova intr-un campionat plin cu blaturi. Acum AJF Calarasi e buna, e mai alba ca neaua, Ivanciu este un sfant, iar Gascanu si Motanu sunt mai puri ca doi porumbei albi.
De la o saptamana la alta Spantovul si-a schimbat atitudinea. Totul numai pentru ca asa a dictat interesul. Nu e rau sa-ti aperi clubul, dar nu poti sa stergi pe jos cu CAP Calarasi cand un sezon intreg n-ai fost altceva decat loc de agapa pentru arbitrii care faceau traseul Oltenita – Calarasi sau Calarasi – Oltenita.
Partida dintre Unirea Spantov si Unirea Frasinet va avea loc sambata, 13 iunie, cu incepere de la ora 12:00, la Dorobantu. Decizia Comisiei de Disciplina nu trebuie comentata. In editia urmatoare de campionat vom avea o echipa cu toane, gata sa se retraga oricand din campionat daca CAP Calarasi nu-i respecta dorintele. Una dintre ele este sa joace fotbal in Liga Tractoristilor pe un teren de baschet, unde nu exista tribune sau vestiare.
Si inca ceva. In ciuda incidentelor de la meciul cu Viitorul Curcani, viceprimarul Cornel Toma a avut dreptate cand a spus ca locuitorii comunei Spantov nu sunt oameni rai. La partida facuta praf cu buna intentie de catre arbitrul Viorel Solomon, Marius Penu – Broasca, fost arbitru si fost antrenor la juniorii Ulmeniului, a patruns pe teren si l-a lovit pe Gigel Zamfir – Zamba, antrenorul celor de la Curcani. Oaspetii au iesit pe contra-atac, l-au prins pe Broasca si l-au snopit in bataie pe fostul arbitru care in cariera sa a reusit sa bata un jucator in timpul unui meci.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *