SPORT — 11 iunie 2015 at 13:59

Virgil Bogatu: "Totul depinde doar de noi"

by

CSM Oltenita va juca la barajul pentru promovarea in Liga a 3-a impotriva ilfovenilor de la FC Chitila. Virgil Bogatu, antrenorul echipei campioane a judetului Calarasi, isi doreste foarte mult sa-si duca echipa in cel de-al treilea esalon al fotbalului romanesc, dar considera ca pentru acest lucru este nevoie de o mobilizare exemplara nu doar din partea jucatorilor, ci si a factorilor de decizie din oras.
„Initial s-a discutat despre Viitorul Constanta. Apoi am auzit ca vom juca cu Unirea Fierbinti, dupa care s-a vorbit despre Granitul Babadag. In cele din urma vom juca cu FC Chitila. Vor fi doua meciuri foarte grele pentru noi. Sper sa reusim sa ne mobilizam si sa mergem mai departe deoarece oamenii din oras, suporterii si conducerea isi doresc ca noi sa jucam in Liga a 3-a. Totul depinde doar de noi, de felul in care ne vom prezenta la aceste meciuri”, a declarat Virgil Bogatu.

No Comments

  1. e usor. chitila nu are bani nici sa treaca drumul iar echipele din ilfov si bucuresti de vreo 2 ani nu mai sunt forte. bogatu vorbeste asa doar sa se asigure in caz de infrangere su sa i mobilizeze pe jucatori. rusinea de ieri insa nu o sterge nimeni mai ales ca el nu a vrut nici sa vina la meci.

  2. Gresesti . A fost …