SPORT — 11 iunie 2015 at 18:28

Fepzy: "FC Chitila nu vrea sa promoveze"

by

Aseara, Victoria Chirnogi a castigat Cupa Romaniei – Memorialul Tache Ionescu dupa ce a invins in finala pe CSM Oltenita cu scorul de 9-0. Tehnicianul chirnogenilor, Adrian Cristea, l-a avut la dispozitie in aceasta partida si pe Fepzy Constantin, atacant ce in urma cu 15 ani era golgheterul Ligii Tractoristilor dupa un sezon de exceptie la Navol Oltenita, echipa ce era pregatita la acea vreme de actualul tehnician al Chirnogiului.
Experimentatul atacant este de parere ca CSM Oltenita poate ajunge ca din toamna sa joace in Liga a 3-a. „Am fost si i-am vazut pe cei de la Chitila atunci cand au jucat finala campionatului pe Bucuresti. Nu le-au dat nici o sansa celor de la Sportul Studentesc, echipa antrenata de catre Ionut Mazilu. Au o echipa foarte buna, cu jucatori tineri. Oltenita este mult sub ei. Imi doresc ca Oltenita sa promoveze. Sunt oltenitean, am jucat acolo, dar Chitila este echipa mai buna. Asta nu inseamna ca Oltenita nu poate promova, mai ales ca FC Chitila nu vrea sa promoveze pentru ca nu ai bani pentru a juca in Liga a 3-a”, a declarat chirnogeanul.

No Comments

  1. E belea mare…chitila nu vrea sa promoveze….csm nu vrea sa promoveze….oare se va mai juca meciul?:)))

  2. 0-0 la Chitila, 0-0 la Oltenita si pe urma cum o vrea Dumnezeu!

  3. Cu sportul a fost semifinala…jucătorii vor sa promoveze..primaria nu doreste acest lucru..nici nu se stie daca vor juca acest baraj din cauza banilor..dar ca echipa Chitila este o forta, face fata lejer la nivelul ligii a 3-a