SPORT — 10 iunie 2015 at 23:14

Oltenita, mandra si flamanda, si-a luat 9 de la Chirnogi

by

Cu intentie sau fara intentie, CSM Oltenita a reusit sa-si bata joc de finala Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu. Sub pretextul ca isi protejeaza grasii pentru meciurile de baraj, oltenitenii au venit la finala de la Chirnogi cu juniorii si au pierdut in fata Victoriei cu 9-0.
Am spus-o si de dimineata. Oltenita n-avea nici un motiv sa nu joace in cea mai buna formula meciul cu Victoria Chirnogi. Argumentele sunt aceleasi si acum, dupa meci, numai ca a mai aparut inca unul. Maine, oltenitenii isi vor afla adversarul de la baraj si s-ar putea ca raul pe care l-au facut astazi sa li se intoarca mai repede decat s-ar fi asteptat. N-o sa-i planga nimeni de mila lui Tone si lui Bogatu daca echipa va avea un adversar greu in drumul spre promovarea in Liga a 3-a.
E bine ca Bogatu si-a protejat jucatorii. Sa zicem ca tehnicianul care de doi ani de zile face legea in fotbalul calarasean. Sa mai zicem si ca juniorii meritau si ei o sansa! Dar nu poate nimeni sa inteleaga de ce oltenitenii nu au asistat la festivitatea de premiere. S-au urcat imediat in masina si au plecat acasa. Anul trecut, chirnogenii au pierdut finala Cupei Romaniei, i-au aplaudat pe cei de la Modelu si au avut puterea sa se distreze impreuna. CSM Oltenita nu stie sa piarda si nici nu vrea sa inteleaga ca infrangerea face parte din sport. Pana la urma, din victorii nu intelegi nimic. Lectiile cele mai bune le primesti atunci cand pierzi. S-ar putea ca la Navala sa fie nevoie de o infrangere aspra, poate chiar la baraj, pentru ca cei cu putere de decizie sa-si dea seama ca adversarul si competitia trebuiesc respectacte.
Click aici pentru continuarea articolului!
 
 

No Comments

  1. Oricum Oltenita nu va promova, am vazut cum joaca si cu titulari, nu prea au sanse, rar prin cate un meci bun de le iese tot.