SPORT — 10 iunie 2015 at 07:17

Dor Marunt a castigat meciul de la Dragos Voda

by

Comisia de Disciplina din cadrul AJF Calarasi a avut aseara o sedinta maraton. Deciziile au fost luate in functie de interesele celor care conduc fotbalul calarasean, evident. Dor Marunt, in mod deloc surprinzator, a castigat la „masa verde” meciul de la Dragos Voda, pe care l-a pierdut pe teren cu 5-0. Dar asta nu-i nimic.
In urma cu doua etape, Adrian Oprea – Motorina l-a batut pe Iulian Iacomi, primarul orasului Lehliu Gara. S-a intamplat la Ciocanesti. Tragedie mare. A aparut edilul si prin presa centrala. A fost chiar si la televizor. Doru Dinca promitea masuri exemplare. Canci. Motorina a fost suspendat o etapa.
Dar asta nu e tot. Pietroiu nu a castigat contestatia de la Crivat si e clar ca echipa lui Costel Ghita si Lilica Voicu a pierdut orice speranta de scapare de la retrogradare. Costel Ghita o sa vina astazi cu cateva dezvaluiri incendiare despre cum stau lucrurile in fotbalul calarasean. Oricum, nu trebuie sa ne aratam fericiti ca scapam Pietroiu. Vine tare pe turnanta Unirea Spantov, care a obtinut rejucarea meciului cu Frasinet. Dar asta este un alt subiect care trebuie analizat separat.
Oricum, dupa gafele din ultima perioada, AJF Calarasi s-a miscat exemplar in aceasta saptamana. Deciziile Comisiei de Disciplina au fost publicate pe site-ul oficial imediat dupa incheierea sedintei. De data aceasta nu mai poate comenta chiar nimic cu privire la acest lucru.
Click aici pentru continuarea articolului!

Comments are closed.