SPORT — 10 iunie 2015 at 10:47

Ce blaturi se pregatesc pentru ultima etapa

by

Sambata se termina Liga Tractoristilor. Vor urma meciurile de baraj. Adica ceva circ tot o sa mai fie. Nu ne plictisim noi vara asta, stati linistiti. AJF Calarasi trebuie sa aranjeze ploile in asa fel incat in editia urmatoare a prea frumosului campionat judetean sa joace doar cine trebuie.
Pietroiu deja si-a facut bagajele pentru Categoria Remorca. Nu mai are nici o speranta. In schimb, Crivat, Dor Marunt si Ulmeni tot mai spera. Doar ca in ultima etapa se pregatesc cateva meciuri cu rezultate deloc surprinzatoare. Borussia are nevoie sa ia de la Fundulea mai mult cu un punct decat o sa ia Ulmeni de la Dragos Voda. Daca se va intampla, Avantul poate scapa de retrogradare chiar si fara baraj, dar numai cu conditia ca Oltenita sa promoveze in Liga a 3-a.
Ca sa nu existe emotii, ar fi totusi ca Dor Marunt sa castige. Asta pentru ca saptamana viitoare Comisia de Disciplina trebuie sa dea un verdict in urma contestatie pe care Crivat a depus-o dupa meciul de la Dor Marunt. Cu Auras Dumitru, Mihai Stroe si Daniel Tutuianu n-are nimeni curaj sa se puna. Justitiarii astia trei nu au mama nu au tata. Doar ca nu am inteles de ce contestatia asta de la Dor Marunt a fost amanata pentru ca delegatul Borussiei nu a putut fi prezent la masa, iar o alta contestatie, cea de la Sarulesti cu Dragalina a fost solutionata in favoarea oaspetilor pe motiv ca echipa gazda nu a onorat cu prezenta.
Nici Crivat nu e usa de biserica. O sa bata pe Lehliu Gara pentru ca presiunea „capsunarilor” pe Comisia de Disciplina sa nu fie mare. Treburile sunt rezolvate. Victima se numeste Rapid Ulmeni, dar nu trebuie sa le plangem de mila. Astia au jucatori cu salarii, iar aia nu vin la antrenamente. Si uitati-va cum joaca, unde sunt in clasament, ce haos e la echipa.Dar de acum se schimba situatia. Au antrenor nou, pe Daniel Deacu. Tipul e profesionist. Se pregateste de baraj. A fost si i-a spionat pe Belciugatele la Curcani. Dar sa nu le plangem de milta celor de la Ulmeni, da? Ce blaturi au mai facut ei, meseriasii, in sezoanele trecute pe la Fundulea, Radovanu sau Dragos Voda!

No Comments

  1. Contestatia de la Dor Marunt s-a amanat motivat, prin hartie trimisa luni catre AJF. Si Crivatul a fost instiintat de amanare, nu au fost pusi pe drum aiurea.