SPORT — 10 iunie 2015 at 12:29

Bogatu: "Avem foarte multi jucatori accidentati"

by

CSM Oltenita nu va aborda meciul din aceasta dupa-amiaza, de la Chirnogi, cu echipa locala Victoria, in cea mai buna formula. Suporterii campioanei judetene au aflat acest lucru si au luat decizia de a nu sustine Navala la finala Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu.
Antrenorul Virgil Bogatu explica situatia. „Nu este vorba despre desconsiderarea competitiei. Avem un lot subtire din punct de vedere numeric. Portarul Stef are probleme si vreau sa-l menajez. Florin Anghel si Bogdan Constantin sunt si ei accidentati. La fel se intampla cu Fane Porumbel. Petrica Ungureanu are glezna umflata dupa meciul de sambata, cand l-a lovit un copil fara sa vrea. Mai mult decat atat, Wincenzovici este suspendat. In aceste conditii, am zis ca cel mai bine este sa dam credit juniorilor, insa pe teren se vor afla si cativa jucatori de la echipa mare. Eu imi fac griji chiar si pentru meciul de la Borcea”, a declarat tehnicianul.
Acesta are cuvinte de lauda la adresa adversarilor de astazi. „Stim ca s-au pregatit foarte bine pentru finala Cupei Romaniei. Din pacate, avem foarte multi jucatori accidentati. Noi ii respectam si ii vom respecta in continuare, dar aceasta este situatia noastra in momentul actual. Sunt convins ca si ei isi doresc ca Oltenita sa promoveze in Liga a 3-a”.

No Comments

  1. adrian ionescu

    nu sunteti corecti,pur si simplu va este frica de infrangere…