SPORT — 8 iunie 2015 at 14:43

Adrian Mihalcea s-a propus antrenor la Dunarea

by

Ionel Ganea se afla astazi la Calarasi, acolo unde discuta despre viitorul sau pe banca tehnica a Dunarii. Tehnicianul isi doreste sa ramana la echipa, aceeasi dorinta exista si din partea conducatorilor, insa totul depinde de bugetul clubului si de obiectivul pe care calarasenilor il vor avea in Liga a 2-a. Foarte probabil, pana la sfarsitul zilei se va afla daca fostul international va ramane la gruparea „galben-albastra”.
Intre timp, la poarta clubului ce va fi condus de catre Cristi Zamfir bat si alti tehnicieni. Adrian Mihalcea l-a sunat pe Costica Stefan si s-a propus ca antrenor la Dunarea Calarasi. Pana acum, fosta glorie dinamovista a mai antrenat pe Unirea Slobozia si ACS Berceni. Ambele formatii au disparut in acest moment. La gruparea ialomiteana, Taranu’ avea un salariu de 5.500 de lei.
Daca va ajunge antrenor al echipei la care a evoluat inainte de a semna cu Dinamo Bucuresti, Adrian Mihalcea il va avea ca secund pe Mugur Bolohan. In aceste conditii, staff-ul tehnic va fi unul supradimensionat. Mirel Condei si Cosmin Onofrei vor ramane si ei la echipa, dar se va ajunge in situatia jenanta de a avea un corp tehnic mai mare decat numarul jucatorilor de rezerva.

No Comments

  1. Sa vina Taranu’ ca pe unde a fost s-au desfiintat echipele hahaha,sa vina si cu pilele lui sa ne desfiintam si mai repede. Acum e muritor de foame ca nu-l vrea nicio echipa si e in stare sa antreneze pe 2 lei si ne face echipa tot de 2 lei.

  2. Costel, cu Mihalcea pe banca, Slobozia a batut tot ce a prins anul trecut in liga 2! Ce vina are el ca s au desfiintat echipele, nu e finantator sa sustina financiar echipa!

  3. Am verificat ce ai scris in legătura cu palmaresul lui de antrenor si am constatat ca nu e asa. Antrenorii nu trebuie sa se autopropuna pe bani putini ca sa capete experienta in antrenorat ci un club trebuie sa oferteze un antrenor si sa fiu sincer nu am încredere in oamenii care au un asa caracter. Sa dai telefoane ca sa îti faci loc cand stii ca postul e ocupat de un coleg de generatie,înseamnă ca nu ai coloana vertebrală si nu esti in stare sa faci nimic in viata decât prin a face rău altuia. Nu il apar pe Ganea,dar el este un Ardelean pur care sta drept si merita tot respectul pentru ca „este om” si nu sarpe.