SPORT — 6 iunie 2015 at 20:19

Oache l-a batut pe Cristian Zardova

by

Pentru ca presiunea publica a fost foarte mare, Lehliu Gara si Dragos Voda au mers pe burta si s-au multumit cu un egal care ii multumeste pe oaspeti. In acest moment, stim sigur ca CSM Oltenita este campioana judeteana. In rest, totul depinde de olteniteni. Daca elevii lui Bogatu vor promova, atunci la baraj vor merge ocupantele locurilor 14 si 15, iar locul 13 scapa direct de retrogradare.
Avantul Pietroiu are cele mai mari „sanse” sa fie lanterna rosie la finalul sezonului. Elevii lui Lilica Voicu au pierdut meciul de astazi, de pe teren propriu, cu Progresul Fundulea, scor 2-3. In ultima runda, Avantul are o misiune imposibila la Chirnogi, in vreme ce Crivat joaca acasa, cu Lehliu Gara. „Capsunarii” sunt obligati sa castige pentru a merge la baraj.
Ca orice tractorist care se respecta, Ionut Neacsu – Oache, „capitanul” celor de la Unirea Manastirea, l-a batut astazi pe arbitrul Cristian Zardova, cel care a oficiat la meciul de la Independenta, castigat de gazde cu scorul de 7-0. E clar, la scorul asta, „albitrul” a fost de vina.
Liga Tractoristilor, etapa a 29-a, rezultate: Pietroiu – Fundulea 2-3, Radovanu – Roseti 6-2, Oltenita – Chirnogi 2-1, Ulmeni – Ciocanesti 5-6, Independenta – Manastirea 7-0, Lehliu Gara – Dragos Voda 0-0, Dor Marunt – Crivat 6-0, Gradistea – Borcea 2-1.

No Comments

  1. AJF CL=MAFIA