SPORT — 5 iunie 2015 at 16:15

Vreme capricioasa la derby-ul Oltenita – Chirnogi

by

Fierbe Oltenita. Nu se mai discuta prin oras despre altceva decat despre fotbal. Si nu despre orice fel de fotbal, ci despre meciul de maine, dintre Oltenita si Chirnogi. Ultrasii gazdelor promit o coregrafie cum nu s-a mai vazut vreodata in Liga Tractoristilor. Se estimeaza ca partida va fi urmarita de minim 2.000 de spectatori. Cele doua echipa sunt intr-o rivalitate vesnica, iar orice intalnire merita urmarita.
Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, maine, la Oltenita, valorile termice vor marca o scãdere uşoarã faţã de ziua precedentã, astfel cã maximele se vor încadra între 24 şi 29 de grade. Vor fi înnorãri temporar accentuate şi mai ales în cursul zilei, pe arii mai restrânse se vor semnala averse şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 10 şi 16 grade.

No Comments

  1. O sa fiarbă Oltenița după meci că o să ia bătaie de la Chirnogi și va înregistra a treia înfrângere din campionat și maestrul bogatu cel care se pricepe prea bine la fotbal ar trebui sa plece ca a mâncat banii degeaba.

    • Sant curios de la toamna unde îl mai duce Caju pe acest Guardiola de Călărași Bogatu ce gâscă de jumulit mai o apărea în judet care sa cheltuieli saci de bani cu pretențiile lui pe salarii de liga 3 și fotbal praf vezi uumilință de la independenta unde o echipa de amatori care se strâng la meci a dat de pământ cu vedetele de supraponderali a lu bogatu aduși pe bani mulți de la bugetul local al orașului Oltenița.

      • Octavian Caju nu a scris niciodata urat despre voi, asa ca supararea ta este nejustificata. In plus, Bogatu este un antrenor de 100 de ori mai bun decat tine. Cand Oltenita a castigat cu 4-0 meciul cu Independenta ce s-a intamplat cu tine? Ai ramas fara internet? In ultimele doua sezoane, Independenta a castigat un singur meci cu Oltenita. N-ati fost in stare sa castigati nici macar acum doi ani, cand ati scos un punct datorita lui Ionel Ivanciu. Cand un om munceste, in fotbalul calarasean se gaseste cate un trist ca tine care sa vina si sa arunce cu noroi. Nu degeaba ai fost inlaturat de la echipa.

  2. Bogatu este un antrenor foarte bun cel putin pentru Liga a IV-a. Dincolo de eventuale comentarii de presa sau prestatii ale arbitrilor echipa trebuia sa castige la Borcea si astazi inca era in carti pentru campionat.