SPORT — 5 iunie 2015 at 16:07

Petrescu a anuntat primul transfer din aceasta vara

by

Inainte Modelu se afla in vacanta. Saptamana viitoare jucatorii isi vor incasa lefurile pentru luna mai. Reunirea lotului va avea loc la 20 iunie, atunci cand antrenorul Jose Valeriu Petrescu a programat un trial la care vor lua parte 30 de jucatori Under 19. In sezonul viitor, fiecare echipa este obligata sa foloseasca trei jucatori Under 19 pe toata durata celor 90 de minute.
„Vor fi jucatori de la Bucuresti, Slobozia, Braila si Constanta. Ii chem la Modelu, facem un meci scoala si atunci voi decide cine merita sa ramana la noi. Deocamdata nu am stabilit jucatori de care ne vom desparti. Voi face acest lucru saptamana viitoare. Din judet imi doresc un singur jucator. Este vorba despre Alexandru Preda, de la Dunarea Ciocanesti. I-am spus ca il astept la echipa. Il cunosc foarte bine. Cu mine a debutat la Dunarea Calarasi”, a declarat Mourinho de Calarasi.

No Comments

  1. Fundasul dreapta de la Unirea MAnastirea, Nastase Mihai, 19 ani, este un jucator care ar trebui sa faca pasul spre alt nivel.Profesorul Stamelatos va poate da mI multe referinte.S ar potrivi manusa pentru Modelu si poate juca foarte lejer si mijlocas dreapta