SPORT — 5 iunie 2015 at 22:52

Cea mai mare prostie din fotbalul calarasean

by

Intalnirea de maine, dintre Oltenita si Chirnogi, este un derby al orgoliilor. Atat. In clasament nu mai conteaza nimic. Oltenita este campioana judeteana, in vreme ce oaspetii se multumesc cu locul al treilea. Tribuna va fi plina, antrenorii vor trimite pe teren cea mai buna formula, se va juca fotbal. Nu joaca Stefan cel Mare cu Dichiseni.
In loc sa profite de acest lucru, conducatorii fotbalului calarasean au preferat sa aduca o brigada din Bulgaria la un meci pe care putea si merita sa-l arbitreze orice fluierici tanar din judetul Calarasi. Sigur ca Daniel Chitu sau Catalin Ion sunt departe de promovarea in Liga a 3-a, dar le-ar fi facut bine un astfel de meci.
Vina este a lui Doru Dinca. Trebuia sa se impuna. Nu o face. Ii lasa pe altii sa conduca in locul sau. Dar trebuie sa stie ca pana si cei din Comitetul Executiv au inceput sa se arate nemultumiti. Si nu e singura gafa de la acest meci. Observatorul jocului a fost desemnat olteniteanul Ionel Alexandru. Acesta a evoluat pentru Navol, iar acum este antrenor la juniorii chirnogenilor.
Click aici pentru continuarea articolului!

No Comments

  1. si ce ai vrut sa spui prin ” nu joaca stefan cel mare cu dichiseni ” ?