SPORT — 3 iunie 2015 at 13:27

Inca trei blaturi in Liga Tractoristilor

by

Sambata, in cadrul etapei cu numarul 28 a Ligii Tractoristilor, Victoria Dragos Voda a trecut cu 5-0 pe teren propriu de Avantul Dor Marunt. La finalul partidei, oaspetii au depus o contestatie. Comisia de Disciplina, la solicitarea gazdelor, a amanat „sentinta” cu o saptamana. Nu este altceva decat un ragaz pe care CAP Calarasi l-a luat pentru a vedea ce se intampla in runda de la sfarsitul acestei saptamani.
In schimbul infrangerii la „masa verde”, Victoria Dragos Voda trebuie sa primeasca trei puncte sambata, in deplasare, cu Victoria Lehliu Gara. Oamenii de onoare din fotbalul calarasean au iesit din ring, astfel ca nimeni nu mai crede in promisiuni. Practic, doar dupa ce vor castiga la Lehliu Gara, cei de la Dragos Voda vor pierde meciul cu Dor Marunt pentru ca au folosit in mod fraudulos un jucator.
Si nu e singura manevra facuta pentru a-i ajuta pe cei de la Dor Marunt sa scape de retrogradare. Progresul Fundulea, dupa ce a castigat meciul cu Victoria Chirnogi pentru ca oaspetii si-au dorit mai mult infrangerea, merge la victorie la Pietroiu, dupa care se va preda in ultima runda. In fata cui? In fata celor de la Dor Marunt, normal.
 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *