SPORT — 29 mai 2015 at 13:13

Porumbel arbitreaza derby-ul Crivat – Pietroiu

by

Finalul editiei 2014-2015 a Ligii Tractoristilor este tot mai aproape, insa in campionatul judetean exista multe necunoscute. Sunt formatii care inca mai spera sa scape de retrogradare. Lupta este una stransa. Se joaca mai mult cu plicul de bani decat cu mingea de fotbal. Curge cu blaturi. Maine, partida dintre Crivat si Pietroiu, decisiva pentru ambele combatante, va fi arbitrata de catre olteniteanul Valentin Porumbel. Nu putem trece cu vederea nici delegarea lui Gabriel Bondoc la meciul dintre Gradistea si Oltenita. E clar ca „centralul” calarasean a fost recompensat de conducerea CJA Calarasi dupa ce etapa trecuta a inventat un penalty pentru gazde la jocul dintre Dor Marunt si Ciocanesti, scor 3-2. Pana si oficialii Borussiei au recunoscut ca nu se impunea lovitura de pedeapsa.
Click aici pentru continuarea articolului!

No Comments

  1. Un circar de arbitru nu stiu cum arbitreaza acest mascarici la liga 3 cred ca daca ii dai mingea fuge de ea sa nu il muste un lalau prost

  2. Sett ,,Blater "

    Porumbel este un arbitru foarte bun , problema este ca meciul va fi un ,,circ ” cu doi participant : TUSEA si JUNGHIUL !