SPORT — 23 mai 2015 at 23:51

Traficantii de puncte au castigat la Ulmeni

by

Unirea Manastirea candideaza la titlul de campioana judeteana la trafic de puncte. In prima runda din retur, elevii lui Stamelatos au pierdut la Borcea. N-am fost printre cei care au zis ca a fost blat. Insa rezultatele ulterioare intregistrate de fosta campioana judeteana m-au adus in situatie de a crede ca la jocul cu Agricola oaspetii si-au dorit mai mult victoria.
De ce tocmai acum? Pentru ca am observat cum Borcea a castigat la Lehliu Gara, iar Lehliu Gara si le-a recuperat de la Manastirea. Nu sunt astea singurele blaturi din Liga Tractoristilor. Dar anul asta au fost mai multe ca niciodata, iar Doru Dinca, presedintele AJF Calarasi, trebuie sa scape de starea de pasivitate pe care a aratat-o pana acum si sa intervina.
Rapid Ulmeni a pierdut astazi meciul de pe teren propriu. Culmea, a pierdut, scor 1-0, cu Manastirea, echipa cu care era in relatii foarte bune pana acum. Nu trebuie sa le plangem de mila celor de la Ulmeni. Au facut si ei la blaturi de-a lungul vremii incat nu le mai stie nimeni sirul.
Liga Tractoristilor, etapa a 27-a, rezultate: Dor Marunt – Ciocanesti 3-2, Oltenita – Fundulea 12-3, Chirnogi – Crivat 7-2, Radovanu – Borcea 0-0, Independenta – Gradistea 4-0, Ulmeni – Manastirea 0-1, Lehliu – Roseti 5-1, Pietroiu – Dragos Voda 4-0.

No Comments

  1. Dor marunt -ciocănești?ar trebui anchetat de DNA….

  2. Unirea Manastirea a facut blat la Dor Marunt.Primarul a vb doar cu ”mai marii echipei din teren” sa nu isi apere corect sansele.

  3. La meciul de la Pietroiu cu Dragos Vodă cu 2 cartonase roșii și cu penalti pentru Dragos aparat de portarul lui pietroiu care au jucat în 8 jucători de câmp nu au fost înstare ajf sa îi scoată pe pietroiu din carti.Asta echipa care sa dăruit și a câștigat cu 4 zero iar Dragos sa se duca la baraj ca nu au echipa ci moldoveni blatisti la ajf calarasi rușine mare neputință și mizerie Gascane

    • Bai ionele nu stiu la ce meci te-ai uitat tu , dar pietroiu a castigat pe buna dreptate , asta e nu a dat gol din penalty , a ghicit portarul ce a vrut sa faca executantul 😀

  4. Bai , dsar ce naiba credeti ca toate rezultatele sunt blaturi ? Ce , vreti sa bata doar Oltenita si Independenta si atit ? Daca sunt rezultate ,, surpriza ,” , asta inseamna ca se joaca ,, pe bune” , ce naiba , mingea este rotunda ! Cum se realizeaza un rezultat mai asa , gata, este blat ! Manastirea n-a facut si nu face blaturi , atita poate sa joace la ora asta !

    • Stai parcat ca unirea de astazi e doar purtatoarea de nume a echipei lui vasile tup.doar atat.nimic mai mult.se tin sedinte de pregatire cu 4-5 jucatori…in ritmul asta anul viitor ne batem la retrogradare…e trist..dar aici se ajunge cand se conduce fara competenta.

  5. De aia au faceau aia de la Ciocanesti ca toti dracii si voiau sa intre in teren, pentru ca a fost blat. Nu mai are voie Dor Marunt sa castige un meci pt ca veniti voi sa spuneti ca a fost blat. N-a mai zis nimeni nimic cand echipa din Dor Marunt a fost furata de arbitrii peste tot si a ajuns in situatia unde e acum.

  6. cei de la Dor Marunt au aranjat cu marele arbitru Bondoc.sia luat bani multi imputitu ala.un 11 metri care doar el la vazut si un offside clar la care tusierul Draganescu era degeaba cu steagul sus ca Bondoc sa facut ca nu vede.rusine rusine conducerii actuale.