SPORT — 22 mai 2015 at 13:44

Idiotii au idei, dar nu stiu sa le puna in practica

by

Aflu ca e mare tam-tam la Calarasi pentru ca oamenii din conducerea clubului de handbal nu au dorit sa dea curs unei initiative ce apartine unui suporter. Acesta si-a dorit ca la meciul de maine, cu HCM Constanta, sa stranga bani pentru Sectia de Pediatrie din cadrul Spitalului Judetean Calarasi. Intentia este buna, nimic de zis, insa pentru a o pune in aplicare este nevoie de o echipa intreaga. Ca urmare, nu ma apuc sa dau de pereti nici cu Ion Dumitru si nici cu Ioan Bota.
Cetateanul care a vrut sa faca un bine trebuie sa inteleaga ca orice actiune caritabila nu se face usor, iar pentru reusita este nevoie de lucrul in echipa. In galeria Dunarii Calarasi sunt cativa „destepti” care vor sa se remarce cu orice pret. Actiunea din luna decembrie, cand s-au strans jucarii pentru cei fara posibilitati, a reprezentat un succes pentru ca s-a lucrat in echipa si nimeni nu a vrut sa se bata cu pumnul in piept. Scopul a contat cel mai mult.
N-a contat daca initiativa i-a apartinut lui Daniel Miron sau Mihai Comsa, cei doi ultrasi care au intemeiat gruparea Red Dogs. Ei au stiut sa-si puna ideea in practica. Au cerut ajutor atunci cand au avut nevoie, au ascultat cand li s-a spus ce sa faca si totul a iesit perfect. Nu s-ar fi putut intampla acest lucru daca jucatorii n-ar fi reactionat si ei, dar cel mai important „condiment” au fost calarasenii. Acum nu s-a vorbit cu nimeni de la HC Dunarea Calarasi, nu s-a facut nici un fel de clip pentru promovare, nu s-a luat legatura cu presa. Ca urmare, clubul n-are nici o vina, ba chiar trebuie apreciat pentru ca s-a dezis de aceasta actiune la care nu a existat nici un fel de mobilizare si care avea sanse mici de reusita.
Atunci cand s-a incercat schimbarea orei pentru partida cu HCM Constanta, nimeni nu a oferit ca argument aceasta campanie umanitara. Stie toata lumea ca Bota n-a vrut sa schimbe ora jocului doar pentru ca a vrut sa le plateasca celor de la FC Dunarea o polita mai veche, insa nimeni n-a vorbit de actiunea minunatului suporter calarasean. Asta inseamna ca nimeni nu stia de ea. Faptul ca s-a postat pe o retea de socializare nu se cheama mediatizare. Nu toti suntem toata ziua pe Facebook si nu toti rezistam sa vedem pe „wall” postari redundante. Multi ne-am folosit de functia „Nu mai urmari postarile, dar pastreaza prietenia”.
Click aici pentru continuarea articolului!

Comments are closed.