SPORT — 16 mai 2015 at 12:03

Petrescu: "Modelu a promovat-o pe Dunarea"

by

Poate sa se urce in masina, sa mearga pe contrasens de la un capat la altul al orasului, sa se opreasca in centru si sa bea o bere in plina intersectie si nu are voie nimeni sa se ia de el. Jose Valeriu Petrescu le-a inchis gura tuturor! Echipa sa, Inainte Modelu, a facut 0-0 cu Juventus Colentina si a propulsat-o pe Dunarea Calarasi pe primul loc in Seria C2, cu doua etape inainte de finalul campionatului.
„Nu mi-a venit sa cred ce ni s-a intamplat. In ziua meciului i-am scos pe baieti la un suc si lumea nu doar ca se uita cu dusmanie spre noi, dar nici macar nu doreau sa ne vada. Toti ne priveau cu lehamite. Am demonstrat tuturor ca suntem oameni si ca vrem binele fotbalului calarasean. Modelu a promovat-o pe Dunarea, dupa 20 de ani, in Liga a 2-a. Toata lumea trebuie sa stie lucrul acesta”, a declarat Mourinho de Calarasi.

No Comments

  1. Jjos palaria pentru Modelu : pentru jucatori , pentru antrenori , pentru conducere si , nu in ultimul rind , pentru primarul de la Modelu ! Toti calarasenii va multumesc pentru rezultatul cu Juventus , care ajuta pe Dunarea in lupta pentru promovare . Ati demonstrate ca sunteti adevarati profesionisti ! Bravo ! Acum , Axintele se pot retrage linistiti si din campionat , si din tara , ba chiar de pe planeta se pot retrage . Serios ! Dupa ce in iarna au dat zvonul ca se desfiinteaza si se retrag , s-au razgindit , acum , inainte cu trei etape de terminarea campionatului , iar se retrag . Ce-ar fi sa va duceti dracu sa nu mai auzim de voi niciodata , jegosilor ! V-ati dat cu ,,negrii ” din Colentina , in loc sa tineti cu Calarasiul ! Ce credeati ca veti rezolva ? Anonimilor !

  2. M-am referit la ,, jegosii ” de la Axintele , sa nu se inteleaga altceva !

  3. Se pare ca egalul pe care il făcuseră taranii de la Axintele la Bucuresti a fost un „accident nefericit” pentru ambele părți. Și au vrut sa corecteze asta, au si reusit.Dar Modelu le-a spulberat planurile…..Sa se duca in divizia X !