SPORT — 16 mai 2015 at 22:38

Ivanciu, suna-l pe Hartescu si spune-i ca Tone, cu banii pe care ii cheltuie cu grasii astia, ar putea asfalta strazile din oras

by

24 aprilie 2015. Dunarea Calarasi pierde cu 3-1 meciul jucat in deplasare, cu Metaloglobus Bucuresti. In tribuna s-a aflat si Ciprian Hartescu, de la CSM Oltenita, care s-a bucurat nebuneste la fiecare gol al formatiei din Capitala. La finalul jocului, a dat nas in nas cu fostul arbitru Ionel Ivanciu, caruia a avut grija sa ii spuna: „Mai bine asfaltati strazile din Calarasi cu bani pe care ii cheltuiti cu jucatorii astia”. Ivanciu, care era negru de suparare din cauza infrangerii suferite de catre Dunarea, a schitat o replica: „Tu de ce vorbesti? Si cu voi la Oltenita nu e la fel?”.
Iar astazi s-a vazut ca Ionel Ivanciu a avut dreptate. Venus Independenta nu doar ca a invins-o, ba chiar a umilit-o pe CSM Oltenita. Barcelona de Calarasi s-a impus cu 4-0 intr-un meci in care arbitrul Viorel Solomon a tinut mortis sa faca circ, iar Ciprian Hartescu, lupul moralist al fotbalului calarasean, s-a remarcat prin gesturile obscene pe care le-a facut celor din tribuna.
Acum Ivanciu nu trebuie sa-l sune pe Hartescu si sa-l intrebe pe ce loc este Dunarea Calarasi sau ce a facut Venus Independenta. Dar fostul arbitru trebuie sa puna mana pe telefon si sa-l apeleze pe jucatorul Oltenitei si sa-l roage sa-i transmita primarului Petre Tone ca ar face mai bine sa asfalteze strazile din oras sau sa mai faca un sens giratoriu in loc sa cheltuiasca banii cu jucatori certati cu cantarul.
Liga Tractoristilor, etapa a 26-a, rezultate: Independenta – Oltenita 4-0, Gradistea – Radovanu 3-0, Borcea – Ulmeni 1-0, Manastirea – Lehliu Gara 0-1, Roseti – Dor Marunt 6-1, Ciocanesti – Pietroiu 6-2, Dragos Voda – Chirnogi 0-0, Crivat – Fundulea 5-3.
 

No Comments

  1. Dacă nu făcea acele semne obsecene nici nu ştiam că doamna Hârţescu a fost pe teren. Probabil singurul din echipa oaspete care nu ştie să piardă sau el chiar crede că este fotbalist. Felicitări Venus!

  2. pai asta maninca piine de 2 ani la calarasi si asa vorbeste si se manifesta? si asa daca promoveaza oltenita el zboara.