SPORT — 14 mai 2015 at 11:32

Drama la Calarasi! Axintele se retrage din campionat!

by

După decizia Comisiei de Disciplină și Etică a FRF, prin care Viitorul Axintele a pierdut meciul cu Dunărea Călărași, la masa verde, 0-3, conducătorii echipei s-au prezentat în această dimineață la Casa Fotbalului, pentru a retrage echipa din campionat. Președintele clubului, Marinel Dumitrache, era foarte supărat pentru că în urmă cu doi ani, FRF a procedat la fel, stabilind promovarea Gloriei Buzău, după scandalul grupelor de juniori din alte județe, iar acum, pentru a nu mai dicta ei promovata, s-a luat decizia retragerii din campionat. Conform articolului 18 din ROAF, toate jocurile din acest retur ale Viitorului Axintele vor fi pierdute la masa verde.
Click aici pentru continuarea articolului!

No Comments

 1. Asta chiar este o veste trista daca se confirma,
  Oricum echipa este condamnata sa castige toate meciurile si sa spere,
  Altfel e de rau dupa investitia de sute de mii de lei bagata in echipa,

 2. Cat atarna acum acel 0-0 de acasa din etapa 18 cu Metalosport Galati……. 🙁

 3. Singura sansa este ca totul sa fie o cacialma si vineri Axintele sa se prezinte la meci. Nu cred ca s-au dat bani muuulti ca la comisie sa se dea 3-0 in loc sa se reprogrameze meciul ca numai asa putea Juventus sa fie lider. Aici sa intervină DNA-ul si sa se bage in blaturile murdare ale tiganilor.

  • Stati tata linistiti ce bani au dat tiganii ca ii manca dna,asta e este o sansa si anul viitor asa cum a fost cu noi anul trecut una trebuie sa castige daca erati asa de buni acum erati in liga2.

 4. …Si daca totusi Modelu scoate maine un egal cu Juventus ? …………….

 5. Si eu cred im Minuni .

 6. fotbalistii de la Modelu sunt profesionisti , la fel ca cei de la Dunarea , si maine vor face un meci mare . Am incredere ca vor incurca ,, tiganii ” de la Juventus ! Forza Dunarea ! Forza Modelu !

 7. Daca Dunarea cistiga meciul de acasa cu Metalosport Galati , acum nu mai depindeau de Axintele : puteau sa se retraga si de pe planeta asta ca nu ne afecta . Sa-I ,,multumim ” lui Rauta pentru asta

 8. Si iata ca s-a îndeplinit visul ! Modelu – Juventus 0-0 final !! Dunarea a învins si e lider !!

 9. Taranii de la Axintele sa isi faca cruce din banii primiti de la Juventus…isi merita soarta!Sper sa nu mai aud vreodata de echipa asta de blatisti!Le urez desfintare placuta!