SPORT — 5 mai 2015 at 15:05

Dunarea Calarasi a facut primele transferuri

by

Echipa de handbal a Calarasiului a facut furori in acest sezon, iar in urmatoarele doua zile Dunarea lupta pentru calificarea in semifinalele Ligii Nationale. Meciurile cu Dinamo Bucuresti se vor juca pe viata si pe moarte. Pentru a ajunge in primele patru echipe din tara, calarasenii trebuie sa castige unul din cele doua meciuri programate miercuri si joi in Stefan cel Mare.
Conducerea clubului de pe Borcea a facut deja primele transferuri, dupa ce in urma cu trei saptamani a prelungit angajamentele mai multor handbalisti. Portarul Valeriu Erhan, pivotul Vladimir Carali si interul stanga Victor Vartic, toti trei de la Stiinta Bacau, vor imbraca din toamna tricoul Dunarii Calarasi. Printre jucatorii care nici macar nu au primit propuneri de a ramane la echipa antrenata de catre Aihan Omer se numara Alin Sania, Ionut Saulescu si Mihail Tsap.

No Comments

 1. Un comentariu fata de acest articol.
  Daca informatia a transpirat pe cai ascunse catre presa este ok si firesc sa fie asa, dar daca aceasta informatie a venit de la conducerea clubului cu o zi inaintea meciului cu Dinamo este o tampenie, o aberatie si inca o dovada de prostia si lipsa de cunostinte manageriale ale acestei conduceri care nu se ridica la nivelul echipei,
  Pe de alta parte aduecrea acestor 3 juactori de origine moldoveana sa aduca acel plus de valoare, pe langa tineretea lor.

 2. Dupa ce federatia a pus brigada din Bucuresti, dupa ce avem conducere ed liga secunda; acest articol, aceasta informatie cade ca „nuca in perete”.
  Cu ce aplomb o sa mai joace unii jucatori?
  Ok, se presupune ca echipa a cumparat 3 moldoveni de la Stiinta, dar finalul articolului arata doar incompetenta conducerii echipei.

 3. nu va entuziasmati … nu ati cumparat calitate sau caractere … ati adus jucatorii unui anume impresar de peste prut care cu asta se ocupa … nu ne pare rau la bacau dupa ei