SPORT — 3 mai 2015 at 09:16

Gradistea va castiga la "masa verde" meciul cu Victoria Lehliu Gara! Oaspetii au folosit un jucator "pe fals"!

by

Surpriza etapei cu numarul 24 a Ligii Tractoristilor s-a consemnat la meciul dintre Dunarea Gradistea si Victoria Lehliu Gara. Oaspetii s-au impus cu scorul de 4-1, insa nu se vor bucura prea mult de cele trei puncte. Gazdele au contestat dreptul de joc al unui jucator pe care antrenorul Noni Milea l-a folosit ca titular.
Emil Stoica a imbracat tricoul Victoriei la Gradistea fara ca legitimatia sa-i fie inscrisa in raportul de joc. Gazdele au aflat acest lucru in mod intamplator, iar la finalul jocului au introdus contestatie pe motiv de substituire. Decizia va fi anuntat marti seara de catre Comisia de Disciplina din cadrul AJF Calarasi.

No Comments

 1. Diversiuni din partea AJF care se vede ca trace cu Gradistea……URAT

 2. Dacă comisia este corecta rămâne rezultatul din teren , pentru ca cei de la Gradistea trebuia sa depună contestația înainte de meci conform ROAF . Se face contestație la sfârșitul meciului pe un jucător intrat la pauza sau în timpul reprizei a II a

 3. Stati linistiti ca gazdele n-au aflat ,, intimplator ” de acel jucator . A fost blat organizat fara nici un dubiu . Daca Lehliu — Gara isi permite sa dea puncte celor ,, necajiti ” , ne dam seama ce-i asta . Ce dracu , ne credeti prosti ? Se stie ca Gradistea a fost mereu ,,protejata ” AJF – ului . De ce ? Nu stie nimeni . Noni , te-ai facut de rahat , mai mult decit erai pina acum ! Huuuuuuoooo !!!!

 4. Nu este corect sa se faca contestatie, la sfarsitul meicului, mai ales in lipsa „jucatorului” specificat, contestat !!!
  In mod normal, trebuie sa ramana rezultatul din teren, dar ca de fiecare data si in fiecare an AJF Calarasi are grija de echipele apropiate 😉 …

 5. Sansele ca Gradistea sa castige la masa verde sunt de 2%, rezultatu ramane neschimbat, Gradistea-Lehliu 1-4

 6. in cazul contestatiei pentru subtitire de jucator ,contestatia se poate face atit la pauza dintre reprize si mai ales la final … in cazul gradistea versus lehliu ,VREZULTATUL E CLAR ..PIERDEREA MECIULUI DE CATRE LEHLIU PENTRU SUBSTITUIRE DE JUCATOR.

 7. lehliu se afla intr-o situatie ingrata… nu numai ca va pierde meciul cu 3-0 dar va primi si o amenda foarte mare ca alta data sa numai bage jucator pe fals..

 8. Mangalia, Keep Calm. Emil Stoica nici macar nu a fost la meci, a fost la munca, nu au nici macar o dovada, tot ei au gresit [gazdele] pt ca au facut schimb de tricouri ca erau de aceasi culoare si dupa s-au schimbat numerele de pe tricouri, la final nici nu stiau pe cine sa faca vinovat, pe cine sa faca contestatie. Vai de ei!

 9. Repet. Contestație pe un jucător titular se face înaintea meciului , nici decum la sfârșitul meciului. Conform ROAF

 10. Ba sittt esti bolnav, se poate face si la sfârșit

 11. Dunarea Gradistea – Victoria Lehliu 3 – 0 .

 12. ATENTIE…CUM AM PRECIZAT..AMENDA FOARTE MARE CUMULATA PENTRU LEHLIU SI MULTE ETAPE SUSPENDARE..