SPORT — 29 aprilie 2015 at 11:19

Dan Bigan, exclus din viata sportiva! Din nou!

by

Comisia de Disciplina din cadrul AJF Calarasi a taiat in carne vie dupa ultimele incidente din fotbalul calarasean. Astfel, Dan Bigan, de la Viitorul Soldanu, cel care l-a fugarit pe Florin Stoican, de la Unirea Frasinet, a fost exclus din nou din viata sportiva. Nu este prima oara cand acest jucator primeste o astfel de suspendare si nu s-a tinut cont de ea. Bigan a jucat in continuare la Soldanu, va mai juca si de acum inainte, indiferent de ce masuri se vor de la AJF Calarasi.

 1. RAPID ULMENI – STEAUA RADOVANU (juniori)

Jucatorul Ene George Cristian (Rapid Ulmeni) se suspenda 3 etape si penalitate financiara 30 lei, baza Art.1.11 din RD.
Jucatorul Cojocaru George  (Rapid Ulmeni) se suspenda 2 etape si penalitate financiara 30 lei, baza Art.1.11 din RD.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 1. AVANTUL LUICA – VOINTA NANA

Jucatorul Dobre Filip Nicolae (Vointa Nana) se sanctioneaza cu avertisment si penalitate financiara 100 lei, baza Art.1.11 din RD.
Jucatorul Ghita Andrei  (Vointa Nana) se suspenda 3 etape si penalitate financiara 50 lei, baza Art.1.7 din RD.
Echipa Avantul Luica se sanctioneaza cu avertisment si penalitate financiara 300 lei, baza Art.2.10 din RD.
Cu apel in 5zile de la comunicare.

 1. VIITORUL SOLDANU – UNIREA FRASINET

Se omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Unirea Frasinet. Se suspenda terenul echipei Viitorul Soldanu pentru 4 etape si penalitate financiara 300 lei, baza Art.1.22 din RD.
Avand in vedere procesul verbal al Comisiei de Apel din data de 21.08.2014 jucatorul Bigan Daniel (Viitorul Soldanu) se exclude din activitatea sportiva  si penalitate financiara 200 lei, baza Art.1.22, alin.3 din RD, raportat la Art.44 din ROAF.
Jucatorul Patrascu Alexandru  (Viitorul Soldanu) se suspenda 6 etape si penalitate financiara 200 lei, baza Art.1.22, alin.3 din RD.
Jucatorul Bold Ionel  (Viitorul Soldanu) se suspenda 6 etape si penalitate financiara 200 lei, baza Art.1.22, alin. 3 din RD.
Jucatorul Ion Iulian Marian (Viitorul Soldanu) se suspenda 4 etape si penalitate financiara 50 lei, baza Art.1.7 din RD.
Cu apel in 5zile de la comunicare.

 1. TRICOLORUL JEGALIA – ZAREA CUZA VODA

Se respinge contestatia formulata de echipa Zarea Cuza Voda impotriva jucatorului cu nr.4 Inan Cristian ca neintemeiata.
Se admite contestatia formulata de echipa Zarea Cuza Voda impotriva jucatorului cu nr.12 Carpinis George.
Se omologheaza partida cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Zarea Cuza Voda, baza Art.1.4 din RD.
Oficialul echipei Tricolorul Jegalia, Manea Marian, se suspenda o luna si penalitate financiara 300 lei, baza Art.8.6 din RD.
Arbitrul Stan Andrei se inainteaza spre analiza si judecata comisiei de resort pentru completarea deficitara a raportului de joc.

 1. Jucatorul Ocneru Vasilica (Tricolorul Jegalia) se suspenda 16 etape si penalitate financiara 300 lei, baza Art.1.8 din RD.

Cu apel in 5zile de la comunicare.

 1. AVANTUL PIETROIU – AGRICOLA BORCEA

Jucatorul Panait Ionel (Avantul Pietroiu) se suspenda 6 etape si penalitate financiara 100 lei, baza Art.1.7 coroborat cu Art.1.11 din RD.
Cu apel in 5zile de la comunicare.

 1. ATLETIC DOROBANTU – UNIREA SPANTOV

Jucatorul Braica Mihail Alexandru  (Unirea Spantov) se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 30 lei, baza Art.1.5 din RD.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 1. STEAUA LEHLIU SAT – DINAMO SARULESTI

Jucatorul Palangeanu Niculae  (Steaua Lehliu Sat) se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 30 lei, baza Art.1.5 din RD.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 1. VICTORIA LEHLIU – VENUS INDEPENDENTA

Jucatorul Calin Ionut Florian  (Victoria Lehliu) se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 50 lei, baza Art.1.5 din RD.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 1. VICTORIA DRAGOS VODA – CSM OLTENITA

Jucatorul Stoica Adrian Alin  (Victoria Dragos Voda) se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 50 lei, baza Art.1.5 din RD.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 1. VICTORIA DRAGOS VODA – CSM OLTENITA (juniori)

Jucatorul Dan Marian Catalin  (Victoria Dragos Voda) se suspenda 2 etape si penalitate financiara 30 lei, baza Art.1.7 din RD.
Jucatorul Petrica Marius  (CSM Oltenita) se suspenda 2 etape si penalitate financiara 50 lei, baza Art.1.11 din RD.
Jucatorul Pasculescu Robert Alexandru  (CSM Oltenita) se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 30 lei, baza Art.1.5 din RD.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 1. PARTIZAN CRIVAT – DUNAREA CIOCANESTI (juniori)

Jucatorul Vlad Bogdan Ionut  (Partizan Crivat) se suspenda 2 etape si penalitate financiara 30 lei, baza Art.1.7 din RD.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 1. VIITORUL DICHISENI – TRICOLORUL JEGALIA

Jucatorul Alecu Dumitru  (Viitorul Dichiseni) se suspenda 12 etape si penalitate financiara 200 lei, baza Art.1.10 din RD.
Jucatorul Nitu Florin  (Tricolorul Jegalia) se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 30 lei, baza Art.1.6 din RD.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 1. RAPID ULMENI – STEAUA RADOVANU

Jucatorul Dinca Ion (Steaua Radovanu) se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 50 lei, baza Art.1.6 din RD.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 1. FC INDEPENDENTA – UNIREA DRAGALINA

Jucatorul Nitu Gheorghe Mihaita  (Unirea Dragalina) se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 30 lei, baza Art.1.5 din RD.
Delegatul echipei Unirea Dragalina, Gutu Nicolae, se suspenda 2 luni si penalitate financiara 350 lei, baza Art.8.10 din RD.
Antrenorul secund al echipei Unirea Dragalina, Stanciu Gabriel, se suspenda o luna si penalitate financiara 350 lei, baza Art.8.10 din RD.
Anuleaza rezultatul din teren, omologheza partida cu scorul de 3-0 in favoarea echipei FC Independenta. Se aplica penalitate financiara echipei Unirea Dragalina in cuantum de 300 lei, baza Art.8.19 din RD.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 1. PROGRESUL FUNDULEA – SPICUL ROSETI

Echipa Progresul Fundulea se sanctioneaza cu avertisment si penalitate financiara in cuantum de 300 lei, baza Art.2.8 din RD.
Avand in vedere notele acordate de observatorul jocului, intreaga brigada se inainteaza spre analiza si judecata comisiei de resort.

Comments are closed.