SPORT — 27 aprilie 2015 at 16:47

Lehliu Gara, a cincea infrangere consecutiva

by

Se anunta vremuri grele la Lehliu Gara, la modul cum se prezinta echipa in acest moment. Nu numai ca sunt 5 etape fara a simti gustul victoriei, dar jocul echipei este din ce in ce mai slab. Pacat, un club de traditie in Liga Tractoristilor sa ajunga sa se lupte pentru mentinerea in acest esalon. Meciul de sambata, cu Independenta, a fost inca o dezamagire.
Jocul a fost la discretia oaspetilor inca din primele minute, cand au reusit sa trimita mingea de doua ori in bara. Toate fazele au venit pe flancul drept al Venusului, Lehliu jucand fara fundas stanga tot meciul. Golul a picat pe final de repriza, cand acelasi flanc dreapta a reusit o faza de zile mari, iar golul a fost o simpla formalitate. 0-1 la pauza, fara faze importante din partea gazdelor.
Actul secund i-a gasit pe oaspeti in jumatatea proprie cand lehlieni au incercat sa puna presiune asupra portii, dar si asupra arbitrului. A iesit Vernescu din nou, singurul jucator care a pus ceva probleme fundasilor adversi, inexplicabil. Revenind la desfasurarea meciului, Independenta si-a marit avantajul prin Borbely printr-o executie cu calcaiul de la 7 m. Fanii locali veniti la meci au aplaudat golul fostului atacant de prima liga, spunand catre acesta „ai mila, Csaba!” . Un jucator profesionist care si-a facu treaba marcand si golul 3 dupa un contraatac, tot in flancul stang al apararii lehlienilor. Aceasta fiind a 2 infrangere consecutiva, acasa, cu acelasi scor de neprezentare.

No Comments

  1. urmeaza a 6 infrangere si posibil a 7, chiar a 8 consecutiv, cei de la Lehliu au nevoie de fundas stanga, de un mijlocas central si de un atacant .

  2. Latovlevici, Prepelita si Rusescu (daca se inteleg cu Sevilla)!

  3. SI a venit SI Inca o infrangere…. Una cu ajutorul gascanului Una cu ajutorul neputintei lor. Blestemele…. Credeau ca sunt salvati SI dadeau puncte pretioase