SPORT — 27 aprilie 2015 at 15:23

Ion Rauta si-a luat bagajele de la Calarasi

by

Ionel Ganea conduce la aceasta ora primul sau antrenament la Dunarea Calarasi. Tehnicianul a sosit inca de la ora 13:00 la Complexul Sportiv Tineretului, i-a cerut „secundului” Mirel Condei sa pregateasca echipa pentru sedinta tehnica, dupa care a stat de vorba cu Viorel Ivanciu si Marian Dinulescu.
„Ganezu” va fi prezentat oficial in aceasta seara, la Sala Polivalenta, cu ocazia meciului de futsal dintre Dunarea Calarasi si FK Odorheiu Secuiesc. Tehnicianul gruparii „galben-albastre” si-a exprimat intentia de a parcurge zilnic drumul dintre Bucuresti si Calarasi, chiar daca staff-ul administrativ este gata sa-i asigure cazare la un hotel de patru stele.
Prezenta lui Ionel Ganea in curtea stadionului i-a facut pe toti angajatii clubului sa fie „spirt”. Predecesorul sau, Ion Rauta, si-a facut bagajele si a parasit echipa in jurul pranzului, neacceptand ideea de a ocupa postul de director tehnic. Dupa demiterea lui Marian Dinu, Farul Constanta ar putea apela la fostul tehnician la Dunarii.
 

No Comments

  1. Era timpul de schimbare.Echipa nu juca nimic tactic,era o echipa de Bum in fata si alearga cât poti.Vrem pase la mijlocasi,scheme de joc,tactice,etc.Noi nu am vazut nimic,nimic.Pun ramasag ca devenim o echipa valoroasa si demonstram ca tot ce s-a jucat pana acum nu a fost decât un vis urat.

  2. Buuna alegere! Terminam pe 3! Poate doat sa mai stranga de gat vreun arbitru!

  3. Oricat isi doresc suporterii, chiar nu se vede ca astia nu vor sa promoveze?

  4. Fără un joc bine pus in schema nu poti promova,dar cine sa-l facă ? Un antrenor care singura tactica a lui era sa trimita mingia luung ca sa câstige teren ca la rugby ca altfel nu stia,acum se pasează si se fac scheme tactice .