SPORT — 27 aprilie 2015 at 11:46

Belciugatele se apropie de Liga Tractoristilor

by

Usor, dar sigur, AS Belciugatele incepe sa iasa in fata. Echipa de la marginea Capitalei a urcat acum pe locul al doilea, care ii asigura prezenta la barajul pentru promovarea in Liga Tractoristilor, dupa ce s-a impus cu 6-0 in fata celor de la Rapid Razvani, in vreme ce Viitorul Curcani a facut doar 2-2 cu Mostistea Ulmeu. Belciugatele ar putea chiar sa treaca pe primul loc si sa promoveze direct daca va castiga la scor derby-ul de pe teren propriu, cu Unirea Spantov.
Categoria Remorca, Seria A, etapa a 19-a, rezultate: Budesti – Mitreni 3-0, Dorobantu – Spantov 3-4, Ulmu – Curcani 2-2, Razvani – Belciugatele 0-6, Soldanu – Frasinet (intrerupt in minutul 73, la scorul de 1-2, dupa o bataie generala), Luica – Nana 1-4, Frumusani – Plataresti 2-3.

No Comments

  1. Belciugate o echipa care. Joaca cu multi jucatori pe fals,,, ajf Treziți-vă nu e posibil asa ceva

  2. Măcar curcani si spantovul au jucatori corect legitimati , plus ca curcani e dezavantajata de arbitraje ,si am inteles ca spantovul a fost furată rau la Dorobantu , cu toate ca in tribune a fost si. Motanu si gascanu, deci concluzia este ca belciugate e favorizata

  3. Facem comfruntari inaite de a incepe meciul cu belciugatele.Si ei sunt favorizati.

  4. costy_buj_19cm@Yahoo.com

    Stați liniștiți k nu avem pe fals nici un jucător dar suntem mai buni

  5. costy_buj_19cm@Yahoo.com

    Va plăcut băieți meciu cu noi