SPORT — 25 aprilie 2015 at 21:45

Dragos Voda a intrat in hora retrogradarii

by

Fara victorie in 2015, Victoria Dragos Voda a ajuns din nou in zona nisipurilor miscatoare dupa ce astazi a fost invinsa pe teren propriu cu 1-0 de liderul Ligii Tractoristilor, CSM Oltenita. Dupa ce saptamana trecuta a dat de pamant cu Victoria Chirnogi, Agricola Borcea a facut doar 1-1 cu descultii de la Avantul Pietroiu.
Liga Tractoristilor, etapa a 23-a, rezultate: Pietroiu – Borcea 1-1, Dragos Voda – Oltenita 0-1, Fundulea – Roseti 2-5, Crivat – Ciocanesti 3-5, Chirnogi – Manastirea 9-0, Lehliu Gara – Independenta 0-3, Dor Marunt – Gradistea 0-2, Ulmeni – Radovanu 7-1.

No Comments

  1. Domnilor am asistat sambata la meciul dintre Victoria Chirnogi si Unirea Manastirea,pe vremuri un adevarat derby.O baza care face cu succes fata nivelului ligii a 2 a ,o echipa a Victoriei foarte bine pregatita cu jucatori experimentati cu o asezare foarte buna in teren ,cu trasee bine definite.Pacat ca autoritatile locale nu se implica mai mult la clubul din Manastirea,alta data o echipa de luat in seama.Poate dupa acest meci cei ce trag fraiele la Manastirea isi vor indrepta atentia unpic mai mult spre aceasta echipa care ,fara voia profesorului Stamelatos nu mai sperie pe nimeni.Sa pierzi cu 9-0 la chirnogi…e de tinut minte…este o premiera negativa pt aceasta echipa

  2. Bai ,unde este ,,Tigaie ” ala de la Dragos – voda ? Intr-un articol precedent , era prezentat ca un adevarat ,, Arlauskis ” si echipa trage la retrogradare !

  3. Si ce vina are tigaie ca in echipa aia suntdoar 4 insi care stiu fotbal ???

  4. Ioanitoaia Ovidiu

    Ia uitati pozitie la cel din stanga sus ;-))

  5. Parca – I Mayweather !