SPORT — 16 aprilie 2015 at 13:47

"Altarul dreptatii" a fost suspendat pana la vara!

by

In urma incidentelor de la jocul dintre Avantul Pietroiu si Venus Independenta, atunci cand arbitrul Viorel Solomon a fost batut in pauza jocului de catre un spectator, Comisia de Disciplina a decis suspendarea terenului de la Pietroiu pentru patru jocuri si amendarea clubului condus de catre Costel Ghita cu suma de 1.000 de lei. In cadrul sedintei de aseara, arbitrului Viorel Solomon i s-a reprosat de catre unul dintre cei trei „jurati” ca nu si-a folosit deloc experienta pentru a evita incidentul.
Avantul Pietroiu mai are de jucat patru meciuri pe teren propriu pana la finalul campionatului. Deocamdata, nu se stie unde vor avea loc jocurile cu Borcea, Roseti, Dragos Voda si Fundulea. Oficialii nou-promovatei au de ales intre Jegalia, Unirea si Roseti. Costel Ghita este convins ca echipa pe care o conduce se va intoarce in Categoria Remorca la finalul acestui sezon.
„Mi s-a facut rau aseara. Mi-a curs sange din nas si am vomitat. Nu se judeca la fel pentru toti. Altii au batut arbitrul si adversarii si au avut terenul suspendat o singura etapa”, a declarat Costel Ghita, facand referire la un incident petrecut in turul campionatului, la meciul dintre Victoria Dragos Voda si Unirea Manastirea, scor 1-2. Atunci, un jucator al gazdelor l-a lovit pe arbitrul Liviu Mitea. In urma acestui incident, terenul formatiei antrenate de catre Silviu Moldoveanu a fost suspendat o singura etapa.
Maidanul de la Pietroiu a devenit de sambata altarul dreptatii din fotbalul calarasean. In locul in care arbitrul Viorel Solomon a fost lovit se vor tine slujbe religioase in zile de sarbatoare, se vor aprinde lumanari si se vor organiza pelerinaje la inceputul fiecarui sezon competitional. Pe adresa lui Gigi Calin au inceput sa soseasca felicitari, flori, cadouri pretioase si invitatii la alte meciuri unde va arbitra Solomon Magnificul.

No Comments

  1. Deh , nea Costele , ata se rupe de unde este mai subtire ! Daca se intimpla un astfel de eveniment pe un alt stadion , sunt convins ca masurile luate erau mai blinde . ,,Asta-i Romania „

  2. Pe Dragoș voda nu ia mai suspendat atâta k a bătut arbitru , sau pe frasinet, etc,,, cand gasesti o echipa mica si amarata mai mult încearcă sa o scufunde in loc sa o ajute,de ce nu sa judecat cu aceiasi măsura la toate echipele care au bătut arbitri,???

  3. Pai cum sa suspende terenul de la Dragos – voda , ca vin aia in oras cu o caruta cu pepeni si s-a rezolvat ! Sau oficialilor AJF le este frica de ,, luptatorii de sumo ” din staff – ul ethnic de la Dragos – voda ?

  4. Pai sanctiune mai mica de 4 etape nu se putea da. Deci minim. Asta e regulamentul. Se putea pana la 12 etape.