SPORT — 15 aprilie 2015 at 15:57

Vreme frumoasa la meciul Dunarea – Juventus

by

Sambata, cu incepere de la ora 17:00, va avea loc meciul dintre Dunarea Calarasi si Juventus Colentina. La aceeasi ora se vor disputa si cele opt jocuri din cadrul etapei a 22-a a Ligii Tractoristilor. Spectatorii care vor asista la acesta jocuri trebuie sa stie ca temperaturile vor fi ridicate in cursul zilei, dar spre seara ar putea sa apara ploi sub forma de averse.
Valorile termice vor marca o scãdere faţã de intervalul anterior şi se vor apropia de cele normale pentru aceastã perioadã. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16…17 grade în zona subcarpaticã şi 22 de grade în Lunca Dunãrii, iar cele minime se vor încadra între 4 şi 9 grade. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate şi, îndeosebi spre searã şi noaptea, va ploua, mai ales sub formã de aversã, iar izolat se vor semnala descãrcãri electrice şi cantitãţi de apã însemnate. Vântul va avea intensificãri în cursul zilei, cu viteze ce vor depãşi 60 km/h, dar noaptea va slãbi în intensitate.

No Comments

  1. Fiti linistiti ca va umilim chiar pe terenul vostru si adio promovare.Sunteti o echipa mica,plină de tarani, non valori si alcolisti,o sa va dam minim 3 goluri in ritmul vostru de manele.Luati aminte ca Juventus nu va minte.

    • Daca imi aduc bine aminte nici in 10 oameni nu ne-ati dat gol :)) totusi daca veniti cu 100 de milioane ca de obicei.. Aveti o sansa :)) vopsitiva tablele alea de la stadion inainte sa umiliti voi, ca nu ati umilit pe nimeni niciodata :)) toata lumea va stie . Taranii sunt oameni muncitori, tiganii raman tigani toata viata !! Daca mai traia antonescu nu mai exista echipa voastra :)))

  2. Nu as vorbi in locul tau.In apărare aveti numai ciobani.Toti mijlocasii vostrii sunt manelisti care sar coarda si in atac numai

  3. In atac aveti numai Pelicani si Berze care nu stiu nici sa zboare.Toti impreuna beti câte un vagon de tuica înainte si după fiecare meci.Cumparati-va coarde sa puteti sarii sa nu va faceti de ras tractoristilor.

    • Nu stiu daca ai mai mult de 14 ani . Mi ai dovedit nivelul tau de cultura in comentariul anterior. Ce legatura are maneaua cu fotbalul prietene? Noi suntem o echipa al unei capitale de judet. Voi un cartier marginas al capitalei, rau famat. Unde tiganii domina numarul locuitorilor. Nu o sa aveti niciodata in viata voastra conditii ca aici. In primul rand avent in stadion din tabla, nu ca al nostru de 10.000 de locuri. Dar tu nici nu stii sa numeri pana la 10.000. Si nici nu o sa inveti vreodata. Si vezi ca numele tau nu se scrie cu „sh” . Mai citeste si tu o carte , mai invata si tu ceva pana sa scrii pe internet ! Vorbesti prea mult si nu are nici o legatura cu meciul . Esti un frustrat(daca stii ce inseamna) iar atitudinea ta din aceste comentarii denota neputinta echipei pe care o sustii ! O zi buna !

    • V-am umilit, tigane !!

  4. Ati pierdut ,speculanti ordinari ! Dunarea reprezinta un municipiu resedinta de judet,un club cu suporteri si traditie , in timp ce voi stati unde intra vantul in Bucuresti ,vai de mama voastra….Sa te vad comentand acum,daca mai poti