SPORT — 12 aprilie 2015 at 19:50

El este cel mai bun arbitru din Liga Tractoristilor

by

In Sambata Mare valorile fotbalului calarasean au iesit la iveala! Cel mai bun om de pe teren la meciul dintre Victoria Lehliu Gara si Rapid Ulmeni a fost, chiar daca pare incredibil, „centralul” Valentin Porumbel. Oaspetii au jucat la rezultat, aproape fiecare actiune avand o finalizare periculoasa. Doar portarul Gabriel Pantelimon a tinut scorul nul in prima jumatate de ora a meciului.
Noua echipa a rapidistilor a reusit sa incheie partida in numai 5 minute, cand apararea gazdelor a fost luata prin surprindere la un corner executat la coltul scurt, iar la urmatoarea faza oaspetii si-au dublat avantajul printr-un lob superb, marca Florin Anghel.
Repriza a doua a fost dominata de lehlieni, dar fara prea multe sanse de gol, iar golul a cazut tot in poarta gazdelor, dupa un penalty acordat corect. Frustrarea in tabara Victoriei s-a instalat, iar doi jucatori au vazut cartonas rosu.  Doua decizii necontestate de gazde. Scor final 0-3. A treia infrangere consecutiva pentru Lehliu Gara, o echipa ce acum 6 ani se lupta pentru promovare.
La juniori, Lehliu Gara s-a impus cu 2-0, fiind a sasea victorie consecutiva, fara a simti gustul infrangerii in acest retur. Acest text nu este un pamflet, ci a fost scris de catre Ionut Gheorghe, un student de Lehliu Gara care studiaza jurnalismul in Capitala.

No Comments

  1. Echipa lehliului crede ca are prea multe puncte? A inceput Sa vanda meciuri? Nu e salvata Inca……. Poate anu asta se lupta la retrogradare. ASA le trebuie.

  2. Cel mai bun arbitru dintre cei mai slabi arbitrii care au fost vreodată in arbitrajul calarasean