SPORT — 5 aprilie 2015 at 18:09

Granzii au calcat stramb

by

Unirea Dragalina si Conpet Stefan cel Mare, singurele echipe care lupta pentru promovarea in Liga Tractoristilor, au calcat stramb in etapa a 19-a a Categoriei Remorca – Seria B. Liderul a facut 2-2 la Galdau, in vreme ce gazarii au pierdut meciul cu Espanyol dupa ce au condus cu 3-1.
Categoria Remorca, Seria B, etapa a 19-a, rezultate: Spicul Valcelele – Dinamo Sarulesti 1-0, Steaua Lehliu Sat – Tricolorul Jegalia 1-4, FC Independenta – Conpet Stefan cel Mare 4-3, Viitorul Dalga – Zarea Cuza Voda 0-3, AS Galdau – Unirea Dragalina 2-2, Petrolul Ileana – Steaua Lupsanu 1-4, Fortuna Tamadau – Soimii Unirea 3-0.

No Comments

  1. Vreau să îi mulțumesc domnului Tatu pt arbitrajul de care am avut parte la meciul de la Valcelele!Un arbitru de 1.40 care ori nu cunoaște regulamentul de fotbal ori e prost ori e rau voit,deși eu cred că toate variantele sunt corecte!Un meci foarte echilibrat,foarte curat dar in care arbitrul a vrut să iasă in evidenta…nu e posibil sa nu fluieri tu un hent in prima repriza in situatia in care au pus mana pe minge de 5 ori in prima repriza!Sau faultul grosolan la golul marcat!Maniera a fost pro-gazde total…un arbitru de ultima speța si fara caracter!Imi e sila de asemenea persoane care se vand pt 2 beri si se mai si considera nevinovate…nici nu ma mai mira faptul ca unii sunt batuti.