SPORT — 3 aprilie 2015 at 23:54

Dupa ce Inainte Modelu a facut doar 1-1 cu "lanterna rosie", Petrescu a sarit la gatul jucatorilor sai: "Infatuati si aroganati"!

by

Rezultat surprinzator astazi la Modelu. Campioana judeteana aproape ca s-a facut de ras in meciul cu Viitorul Domnesti. Oaspetii ocupa ultimul loc in clasamentului Seriei C2 si au fost la un pas de a da marea lovitura in fata elevilor lui Jose Valeriu Petrescu.
Dupa o prima repriza alba, ilfovenii au reusit sa deschida scorul in minutul 57 prin Carjan. Egalarea a venit abia dupa 20 de minute, atunci cand Levente Mitrea a demonstrat din nou ca ramane un om de baza in angrenajul lui Jose Valeriu Petrescu.
„N-am vazut in viata mea asa ceva. Am ratat o sumedie de ocazii. I-am pasat pe adversari de la stanga la dreapta si de la dreapta la stanga pana cand nu au mai stiut de ei. Mingea nu a vrut sa intre in poarta. Am platit tribut faptului ca jucatorii au fost infatuati si aroganti. Nu este nici o tragedie ca am facut doar 1-1, dar jucam pe prime si este pacat ca nu putem sa castigam banii pe care conducerea clubului ni-i ofera”, a declarat Mourinho de Calarasi.
 
 

Comments are closed.