SPORT — 1 aprilie 2015 at 14:00

Dunarea nu va avea suporteri la Tg. Jiu. Microbuzul galeriei s-a rasturnat la Caracal. Paraiala a fost luat cu elicopterul SMURD!

by

Astazi, cu incepere de la ora 18:00, va avea loc meciul de handbal dintre Pandurii Tg. Jiu si Dunarea Calarasi, contand pentru etapa a 23-a a Ligii Nationale. Din pacate, elevii lui Aihan Omer nu vor avea parte de sprijinul galeriei la aceasta partida.
Ultrasii calaraseni au pornit in aceasta dimineata spre Tg. Jiu, dar au avut parte de un eveniment nedorit. La iesirea din Caracal, microbuzul galeriei s-a rasturnat, vehiculul fiind serios avariat. Imediat, la fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a intervenit cu o echipa de descarcerare pentru a-i scoate pe pasageri de sub fiare.
„In data de 01.04.2015, în jurul orei 13.30, un apel, primit prin intermediul numărului unic de urgenţe 112, la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al judetului Vrancea, anunţa producerea unui accident auto in municipiul Caracal. Pentru localizarea accidentului si acordarea de ajutor de urgenta, s-au deplasat la fata locului grupa operativa a I.S.U. Olt si doua autospeciale de lucru din cadrul Detasamentului de Pompieri Caracal. In urma accidentului a rezultat distrugerea partiala a vehiculului si ranirea foarte grava a lui Claudiu P., din municipiul Calarasi. Acesta a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca din Capitala cu un elicopter SMURD. Cel mai probabil, din primele cercetari efectuate, accidentul a fost provocat de neadaptarea vitezei la conditiile de drum”, a anuntat SMURD Olt in urma cu putin timp printr-un comunicat de presa.
 
 

No Comments

  1. 1 aprilie:)))))))))))))