SPORT — 1 aprilie 2015 at 23:36

"Petrescu nu avea ce sa caute la Distrigaz. El are butelie"! Modelu cere o suma uriasa pentru Mourinho de Calarasi!

by

Jose Valeriu Petrescu si Costica Stefan au batut deja palma, insa acest lucru este tinut la secret de catre cei doi pana in momentul in care Ion Rauta nu va mai fi antrenorul Dunarii Calarasi. Negocierile s-au purtat pe ascuns si de ele nu a stiut nici macar Viorel Ivanciu, cel care taie si spanzura la gruparea „galben-albastra”.
Intoarcerea lui Mourinho de Calarasi pe banca tehnica a calarasenilor va duce si la o primenire a lotului de jucatori. Mai intai se va renunta la unul dintre cei doi portari aflati acum in lotul Dunarii, iar cel mai probabil acesta va fi Raduta. Pe lista neagra a lui Petrescu se mai afla Ladaru, Kanda, Chebac, Antonache, Gheorghe si Botea. In schimb, se vor intoarce la echipa Serban, Stavila, Stanciu si Matei si se va incerca aducerea lui Tene si Nitescu.
Gheorghe Dobre, primarul comunei Modelu, nici nu vrea sa auda de plecarea lui Jose la Dunarea si a luat foc in momentul in care a aflat ca acesta a fost zarit la intrarea in sediul Distrigaz Sud. „Petrescu nu avea ce sa caute acolo. Sa nu-mi spuna mie ca el s-a dus ca sa-si plateasca factura fiindca eu stiu foarte bine situatia lui. El are butelie. Cei de la Dunarea nu au procedat nici de aceasta data corect cu noi. Daca vor sa-l ia pe Petrescu, atunci sa vina si sa negocieze cu noi. Fara 100.000 de lei nu pleaca de la club. Are contract cu Modelu, sa antreneze la Modelu”, a spus primarul.

Comments are closed.