SPORT — 31 martie 2015 at 12:56

Mourinho a renuntat la un portar de "nationala"

by

Inainte Modelu s-a despartit de portarul George Bratu si de atacantul Cristi Dumitrescu. Contractele celor doi au fost reziliat dupa meciul cu Vointa Snagov, scor 2-2. Goalkeeper-ului i s-a reprosat prestatia din partida disputata impotriva ilfovenilor, iar lui Dumitrescu i s-a imputat faptul ca s-a ingrasat si face atmosfera proasta in vestiar. Pana la inchiderea calculatorului, cei doi jucatori nu au putut fi contactati pentru a-si exprima punctul de vedere.
„Nu au dorit sa-si accepte statutul de rezerve. Au comentat, au spus ca ei trebuie sa joace, iar eu asa ceva nu accept. Le-au fost achitate toate drepturile si ne-am despartit”, a declarat Jose Valeriu Petrescu, antrenorul celor de la Inainte Modelu.
George Bratu a venit la echipa campioana a judetului Calarasi in vare anului 2013, fiind aduse de antrenorul de la acea vreme, Virgil Bogatu. In toamna anului trecut, el i-a lasat pe modeleni cu ochii in soare la meciul cu Dinamo II Bucuresti. Pentru ca a fost convocat la echipa nationala de fotbal pe plaja, Bratu i-a lasat descoperiti pe modeleni in plin sezon, iar in locul sau a fost folosit Alexandru Chirita. Acesta a gresit flagrant la acea partida, „haita mica” impunandu-se cu 3-1.

Comments are closed.