SPORT — 30 martie 2015 at 20:05

Incredibil! Desi presedintele clubului afirma ca nu stie nimic, Alin Ursu a fost legitimat la CSM Oltenita acum o saptamana!

by

Noi detalii ies la iveala in cazul arbitrului oltenitean Alin Ursu. Acesta a fost legitimat la CSM Oltenita la data de 23 martie 2015 si a evoluat perfect regulamentar in partida de juniori de sambata, cu Avantul Dor Marunt, scor 6-0. Cu toate acestea, Ionel Pitoi, presedintele oltenitenilor, sustine ca nu stie absolut nimic despre transferul „centralului” la juniorii antrenati de catre Alexandru Serban – Festa. „Daca ar fi fost legitimat la noi, ar fi trebuit sa stiu. Toate actele trec prin mana mea”, a declarat Pitoi.
In aceste conditii, nu se mai poate discuta despre folosirea unui jucator fara drept de joc. CSM Oltenita si arbitrii partidei de sambata sunt scosi din culpa. Acum vina pentru situatia aparuta in fotbalul calarasean o poarta secretariatul AJF Calarasi si arbitrul Alin Ursu. Acesta ar fi trebuit sa anunte conducerea Colegiului Judetean de Arbitri ca a fost legitimat la gruparea olteniteana si, drept consecinta, nu mai poate oficia la meciurile din Liga Tractoristilor.
Nu a facut acest lucru, iar saptamana trecuta a fost anuntat ca va conduce jocul dintre Chirnogi si Radovanu, programat la 1 aprilie. Cazul a luat amploare astazi, cand s-a aflat ca Ursu a evoluat pentru Oltenita, iar presedintele Ionel Pitoi a afirmat ca nu a legitimat nici un juniori cu un asemenea nume. De aici a aparut informatia ca jucatorul a fost folosit fara drept de joc.
Trebuie repetat un lucru. Lui Ursu nu i se poate reprosa ca a jucat pentru CSM Oltenita. Avea acest drept. Ba chiar i se cuvin scuze si chiar i le cer pe aceasta cale. In schimb, arbitrul avea datoria sa isi informeze sefii din arbitraj ca evolueaza la o echipa din Liga Tractoristilor. Pentru asta nu i se mai cuvin scuze, ci doar acuze.
Nu Alin Ursu este singurul vinovat in acest caz. Secretarul AJF Calarasi, Mihai Gheorghe, avea datoria de a informatia Colegiului Judetean de Arbitri ca arbitrul a fost legitimat la CSM Oltenita. Daca s-ar fi intamplat acest lucru, cei care fac delegarile nu l-ar mai fi trimis la Chirnogi.
 

No Comments

  1. Probabil ca etapa viitoare va arbitra meciul Oltenitei cu nu mai stiu cine ! Bai , sunteti de risul curcilor !!!!

  2. …Nu Pitoi legitimeaza ! Nu Porumbel sesizeaza!

  3. La prima vedere s-a orientat ceva mai bine. Ca arbitru era zero.