SPORT — 27 martie 2015 at 11:51

Ploaie torentiala la meciurile de maine

by

Etapa a 18-a a Ligii Tractoristilor este programata maine, cu incepere de la ora 15:00. Din pacate, vremea se anunta potrivnica fotbalului, motiv pentru care este de asteptat ca numarul spectatorilor ce vor asista la cele opt jocuri sa fie foarte mic.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis in aceasta dimineata o informare meteo pentru ploi importante cantitativ si raceri accentuata valabila incepand de astazi, de la ora 14:00, si pana duminica, 29 martie, la aceeasi ora.
In intervalul mentionat aria ploilor va cuprinde toate regiunile. Vor fi mai ales averse, vineri, 27 martie, cu precadere in Oltenita, Muntenia, sudul Moldovei si zona montana aferenta, iar sambata, 28 martie, mai ales in estul, sudul si centrul tarii. Cantitatile de apa vor depasi local 15-20 l/mp si izolat 30-40 l/mp in 24 de ore. La munte precipitatiile vor fi predominant sub forma de ploaie, favorizand toprea stratului de zapada. Temperatura aerului va marca o scadere accentuata, mai ales la valorile maxime diurne, iar vremea va deveni rece pentru aceasta data.

Comments are closed.