SPORT — 25 martie 2015 at 15:38

Chiar daca Red Dogs a intors spatele echipei de fotbal, Claudiu Paraiala va fi prezent sambata la meciul Dunarii de la Tulcea

by

Sambata va fi o zi plina de emotii in sportul calarasean. De la ora 13:15 este programat meciul dintre Dunarea Calarasi si HC Odorheiu Secuiesc. Jocul va avea loc in Sala Polivalenta si va fi transmis in direct cu DigiSport. Intalnirea conteaza pentru etapa a 24-a a Ligii Nationale de handbal masculin.
In aceeasi zi, dar de la ora 15:00, va avea loc intalnirea dintre Delta Tulcea si Dunarea Calarasi, din cadrul etapei a 17-a a Seriei C2. Echipa de fotbal, aflata in cursa pentru promovarea in Liga a 2-a, are nevoie de sprijinul microbistilor. Din acest motiv, clubul condus de catre Costica Stefan a impanzit orasul cu afise prin care este anuntata excursia la Tulcea.
Gruparea Red Dogs nu va merge in Dobrogea sambata pentru ca doreste sa fie alaturi de echipa de handbal. Mai mult decat atat, la acest joc vor fi vandute materiale promotionale, actiune de care se ocupa tot galeria. In schimb, Claudiu Paraiala, cel caruia Costica Stefan si Viorel Ivanciu i-au interzis sa mearga la Tunari, a anuntat ca se va deplasa la Tulcea.

No Comments

  1. se pare ca meciul de handbal va fi duminica!

  2. Cu ce se va deplasa Paraiala, cu ”autostivuitorul”

  3. PARAIALA NU ESTE MEMBRU RED DOGS CALARASI !!!

  4. Dar este membru a asociatiei de butasire traditionala a trandafirilo de dulceata! Ca urmare A ACESTUI FAPT, cu fondurile obtinute de la aceasta asociatie, precum si cu banii primiti de la institutul Victor Babes pentru testele de vaccinuri suportate de acest brav barbat, si-a achizitionat o masina cu nr. CL-33-LAB