SPORT — 23 martie 2015 at 12:05

Generatia "Semeghin" continua rezultate caraghioase din 2015! Vezi aici cum a fost umilita Dunarea Calarasi sambata la Galati!

by

Mult laudatul centru de copii si juniori al Dunarii Calarasi are mari probleme. Echipele de juniori republicani au ajuns la incredibila performanta de a nu castiga nici un meci oficial disputat in 2015. Ieri, elevii lui Marius Paun si Cosmin Onofrei n-au cules nici macar un punct din „dubla” cu Dunarea Galati.
In partida juniorilor A, calarasenii au pierdut cu 2-1 meciul desfasurat in deplasare. Este un rezultat prost in conditiile in care vorbim despre o echipa a Dunarii care a fost atat de laudata in toamna incat ne-am temut ca jucatorii sa nu fie deochiati. Galateniii aveau doar 9 puncte inaintea jocului de ieri.
Pentru elevii lui Paun urmeaza un final de sezon regulat deosebit de tensionat. Pentru a prinde locul 6, care duce in play-off, Dunarea are de recuperat un handicap de patru puncte pe care il are fata de LPS Galati si CF Braila, formatii care in runda din week-end au pierdut pe teren propriu.
Juniori A, etapa a 16-a, rezultate: CF Brăila – FC Farul Constanţa 0-5; LPS Galaţi – Delta Tulcea 2-3; Unirea Slobozia – CSS Tecuci 6-0; Dunărea Galaţi – Dunărea Călăraşi 2-1; ACS Performer Constanţa – Oţelul Galaţi 1-7; Săgeata Năvodari – FC Viitorul 0-3.
La juniori B, situatia este de-a dreptul catastrofala. Dunarea a strans numai cinci puncte pana acum. In meciul de ieri, galatenii s-au impus cu 7-0. Vorbim insa despre un duel intre o echipa foarte buna o moldovenilor, care ocupa locul trei, si una subtire precum o foaie din ziar din partea Calarasiului.
In acest sezon, juniorii Dunarii Calarasi s-au facut remarcati dupa ce infrangerea categorica din deplasare, cu Viitorul Constanta, elevii lui Marius Paun si Cosmin Onofrei s-au plans de rele tratamente din partea celor doi tehnici. Inaintea jocului, jucatorii au petrecut la un bal organizat de catre unul dintre liceele calarasene.
Juniori B, etapa a 16-a, rezultate: CF Brăila – FC Farul Constanţa 1-5; LPS Galaţi – Delta Tulcea 1-0; Unirea Slobozia – CSS Tecuci 7-1; Dunărea Galaţi – Dunărea Călăraşi 7-0; ACS Performer Constanţa – Oţelul Galaţi 1-4; Săgeata Năvodari – FC Viitorul 0-3.
 

Comments are closed.