SPORT — 21 martie 2015 at 23:26

Inca o infrangere categorica

by

In ciuda faptului ca si-a indeplinit deja obiectivul, iar meciul de la Vaslui conta mai mult din punct de vedere turistic, Dunarea Calarasi a fost insotita de un grup numeros de calaraseni in deplasarea de pe plaiurile moldovenesti. 25 de ultrasi au fost astazi la Vaslui. Lor li s-a adaugat o delegatie de noua oficiali. Nimeni nu si-a imaginat ca exista atatia oameni la clubul condus de catre Ion Dumitru.
Vaslui nu este statiune turistica, ci polul saraciei in Romaniei. Prezenta atator calaraseni este explicabila prin faptul ca acestia si-au dorit sa vada un oras mai urat decat Calarasi, iar meciul de astazi a reprezentat ocazia perfecta. Pacat ca nu joaca si Botosani in Liga Nationala.
Partida a fost castigata de catre gazde cu scorul de 36-28. Diferenta este mare, insa nu trebuie sa mire pe nimeni. Aihan Omer a avut mari probleme de efectiv pentru aceasta confruntare, iar acest lucru s-a vazut in repriza a doua, atunci cand moldovenii au spulberat Dunarea.
 

No Comments

  1. Sorine, esti cam subiectiv. Dar n-ai mai fost demult in Vaslui. Cred ca gresesti. Vaslui e cam la distanta fata de Calarasi, un oras prea sumbru si prafuit de griji. N-are culoare, pe cand Vaslui e peste. Ar trebui sa mai treci prin Vaslui, cum era odata. Numai bine! Polul saraciei e la Alexandria!