SPORT — 21 martie 2015 at 08:28

Argesenii de la Bradu au sarit la gatul lui Costin Dan

by

Meciul dintre Atletic Bradu si Chindia Targoviste s-a incheiat cu victoria oaspetilor cu 3-1. Partida care a contat pentru etapa a 16-a din Seria C3 a fost arbitrata de catre chirnogeanul Costin Dan. La finalul jocului, gazdele i-au reprosat observatorului Fevronia Ion prestatia „centralului”.
„Argeșenii de la Atletic Bradu nu au digerat deloc ușor înfrângerea cu Chindia (1-3). Momentele de final au fost tensionate, iar arbitrii jocului au avut nevoie de protecția forțelor de ordine pentru a părăsi terenul. În tot acest timp, președintele clubului, Cristinel Soare, a făcut un adevărat show la marginea terenului, certând de zor observatorul meciului, Fevronia Ion, pentru motive doar de el știute”, scrie www.dbsport.ro.
Nu este pentru prima oara cand Costin Dan o are ca observator pe Fevronia Ion. In urma cu cateva sezoane, fosta arbitra internationala i-a acordat o nota proasta chirnogeanului in urma unui meci din Liga a 2-a disputat la Ramnicu Valcea dupa ce arbitrul a acordat un penalty.

Comments are closed.