SPORT — 19 martie 2015 at 14:05

"Putem spune ca e finala sezonului regulat"

by

Antrenorul echipei de handbal masculin Energia Târgu Jiu, Liviu Andrieș, a declarat miercuri, într-o conferință de presă, că nu concepe alt rezultat în afara unei victorii categorice în meciul de sâmbătă împotriva ultimei clasate CSU Suceava.
„Putem spune că e finala sezonului regulat, este un meci foarte important pentru ambele echipe, norocul nostru este că îl disputăm acasă, e un avantaj pentru noi pe care trebuie să-l fructificăm cât mai bine posibil, adică să câștigăm categoric, fără să mai stăm până la finalul jocului. Asta înseamnă că trebuie să avem o atitudine extraordinară, o determinare extraordinară și să nu facem greșelile pe care le-am făcut în ultima perioadă, mă refer la acele ratări de unu la unu cu portarul. Nu cred că trebuie să concepem un alt rezultat decât victoria, toată lumea trebuie să strângă din dinți, indiferent de durerile pe care le au și să fie capacitați la maxim pentru acest joc”, a precizat Andrieș.
În ceea ce privește problemele de lot, trei jucători sunt accidentați, fiind vorba de Dorin Dragnea, Paul Giotoiu și Laurențiu Dinescu. „Din punct de vedere medical avem aceleași probleme cu Dorin Dragnea, pe lângă cei doi. Până la ora actuală tot lotul este apt, ceilalți componenți ai lotului sunt apți pentru acest meci important. După 15 zile de pauză e foarte dificil să joace, dar ceilalți pot să suplinească absența lui și, din punctul meu de vedere, chiar dacă e un meci destul de important, este un adversar pe care îl avem la îndemână și nu trebuie tratat cu indiferență, ci trebuie luat foarte în serios acest joc, pentru că are importanța lui”, a mai spus tehnicianul. Partida Energia Târgu Jiu — CSU Suceava, din etapa a 23-a a Ligii Naționale de handbal masculin, se va disputa sâmbătă, începând cu ora 18,00, la Sala Sporturilor din municipiul Târgu Jiu.

Comments are closed.